Τον Σεπτέμβριο του 2023 είχε προκαλέσει μεγάλη έκπληξη η απόφαση του Χιου Τζάκμαν να χωρίσει από την Ντέμπορα Λι Φαρνές, μετά από 27 χρόνια γάμου. Βλέπεις, ο 56χρονος σταρ του Χόλιγουντ δεν είχε κρύψει ποτέ τον μεγάλο του έρωτα για την κατά 12 χρόνια μεγαλύτερή του Ντέμπορα, ενώ ούτε καν είχε ακουστεί για την ύπαρξη κάποιου τρίτου προσώπου ανάμεσά τους.

Μάλιστα, τότε, είχαν βγάλει και μια κοινή ανακοίνωση στην οποία έλεγαν «μοιραστήκαμε σχεδόν τρεις δεκαετίες μαζί κι έναν υπέροχο γάμο. Ωστόσο το ταξίδι μας έφτασε στο τέλος του και αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε ξεχωριστούς δρόμους».

Τώρα, περίπου έναν χρόνο αργότερα, φαίνεται ότι ο λόγος της απόφασης του Χιου Τζάκμαν είχε… ονοματεπώνυμο: Σάτον Φόστερ. Η δύο φορές βραβευμένη με βραβείο Tony ηθοποιός, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγο και σεναριογράφο της ταινίας «Η συμμορία των 11» Τεντ Γκρίφιν.

Μια κίνηση που έβαλε φωτιές στα social media και τον Τύπο, που πλέον μιλάει ανοιχτά για σχέση ανάμεσα στον Τζάκμαν και τη Φόστερ. Οι δυο τους πρωταγωνίστησαν για δύο χρόνια στο μιούζικαλ του  Μπρόντγουεϊ «The Music Man», με τις κακές γλώσσες να λένε ότι το ειδύλλιο είχε ξεκινήσει από τότε. Άλλωστε τότε ξεκίνησαν και οι πρώτες φήμες για κρίση στον γάμο της με τον Γκρίφιν.

«Είναι 100% μαζί και μάλιστα πολύ ερωτευμένοι. Θέλουν να περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους μαζί» είπε μια πηγή στην Page Six και συμπλήρωσε: «Κάνουν τα πάντα για να το κρατήσουν κρυφό και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά είναι κοινό μυστικό».