Ο Τιμπό Κουρτουά έστειλε το μήνυμα στην Τσέλσι και στον Μαουρίτσιο Σάρι πως δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο βέλγος τερματοφύλακας θέλει να επιστρέψει στη Μαδρίτη καθώς επικαλείται οικογενειακούς λόγους και πιέζει ώστε να συμφωνήσει η Τσέλσι για τη μεταγραφή του στη Ρεάλ.

Ο Σάρι έχει πει πως θέλει να μιλήσει μαζί του, όμως ο Κουρτουά δεν ήταν στην προπόνηση. Ο ιταλός τεχνικός βλέπει πως τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, καθώς η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται την Πέμπτη και αν φύγει ο Κουρτουά δύσκολα θα μπορέσει να τον αντικαταστήσει.

Η Ρεάλ είναι έτοιμη να καταβάλει 35 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του, ενώ ο αγγλικός Τύπος έχει αναφέρει πως η Τσέλσι έκανε κίνηση για την απόκτηση του Κάσπερ Σμάιχελ από τη Λέστερ, ωστόσο πήρε αρνητική απάντηση. Στα ονόματα που εξετάζονται επίσης είναι ο Τζακ Μπούτλαντ της Στόουκ και ο Σέρχιο Ρίκο της Σεβίλλης.

Ο Σάρι ξέρει τουλάχιστον πως ο Εντεν Αζάρ θα παραμείνει στο Στάμφορντ Μπριτζ, καθώς και ο ίδιος έχει καταλάβει πως η Τσέλσι δεν σκοπεύει να συζητήσει το ενδεχόμενο παραχώρησής του. Κι ακόμα, ο Γουίλιαν ξεκαθάρισε, με αφορμή τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον από Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πως δεν σκοπεύει να ζητήσει μεταγραφή: «Δεν είπα ποτέ πως θέλω να φύγω. Είναι μια διαφορετική εποχή για την Τσέλσι, με έναν νέο προπονητή, με τον οποίο είχα μια πολύ καλή συζήτηση» είπε ο 29χρονος Βραζιλιάνος.

Από την άλλη πλευρά, η Ρεάλ έχει και το θέμα με τον Λούκα Μόντριτς. Ο ιταλικός Τύπος επιμένει σε ό,τι αφορά το ενδιαφέρον της Ιντερ. Η «Corriere dello Sport» ανέφερε πως η ιταλική ομάδα για να τον δελεάσει του προτείνει τετραετές συμβόλαιο και παράλληλα τη δυνατότητα να κλείσει την καριέρα του στην Κίνα και στη Ζιανγκσού, στην οποία έχουν μετοχές οι ιδιοκτήτες της Ιντερ.

Ο Μόντριτς αναμένεται στη Μαδρίτη αύριο και σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ έχει ζητήσει να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, για να του εξηγήσει τους λόγους που θέλει να φύγει από τη Μαδρίτη.

Απεργία… προπόνησης

Ο Ματέο Κόβασιτς, που επίσης θέλει να αποχωρήσει από τη Ρεάλ, αποφάσισε να σταματήσει τις προπονήσεις μέχρι να λυθεί το θέμα του! Κι αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με την επιστροφή του Φλορεντίνο Πέρεθ από τις ΗΠΑ.