Ο Λούκα Μόντριτς επέστρεψε χτες στη Μαδρίτη, πήγε στην προπόνηση της Ρεάλ, ωστόσο περιμένει το ραντεβού με τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο πρόεδρος της Ρεάλ είναι αυτός που θα λάβει την τελική απόφαση.

Ο 32χρονος Κροάτης, σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», συναντήθηκε με τον γενικό διευθυντή της Ρεάλ Χοσέ Ανγκελ Σάντσεθ, στον οποίο είπε πως θα ήθελε να φύγει. Ο Σάντσεθ τού απάντησε πως η επιθυμία του συλλόγου είναι να παραμείνει, ωστόσο το θέμα έμεινε εκεί. Η ιταλική εφημερίδα επισημαίνει πως η συνάντηση με τον Φλορεντίνο Περεθ θα πραγματοποιηθεί αύριο ή το Σάββατο. Να σημειώσουμε ότι αυτές τις ημέρες θα είναι στη Μαδρίτη και η Ιντερ, καθώς είναι προγραμματισμένο το φιλικό με την Ατλέτικο.

Ο Μόντριτς έχει δεχτεί μία προσφορά δέκα εκατ. ευρω ετησίως από την Ιντερ, αρκετά περισσότερα από αυτά που παίρνει από τη Ρεάλ (6,5 εκατ.). Εχει εκφράσει την επιθυμία να μετακομίσει στο Μιλάνο, όμως θα ήθελε να ακούσει και μία αντιπρόταση από τον Πέρεθ. Μία αναπροσαρμογή στο συμβόλαιό του το οποίο λήγει το 2020. Το συμβόλαιο που του δίνει η Ιντερ είναι τετραετές και του εξασφαλίζει άλλη μία χρονιά στην Κίνα, και την Τζιανγκσού, στην οποία έχουν μετοχές οι ιδιοκτήτες της ιταλικής ομάδας.

Αναζήτηση

Ο Μόντριτς αισθάνεται άνετα στη Μαδρίτη. Οι οπαδοί της Ρεάλ τον λατρεύουν, γι’ αυτό δεν σκέπτεται όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο ή ο Ματέο Κόβασιτς, που είχαν αποφασίσει να φύγουν και δεν υπήρχε περίπτωση να αλλάξουν γνώμη. Ο Κόβασιτς μάλιστα ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Λονδίνο και την Τσέλσι ως δανεικός.

Η αποχώρηση του Κόβασιτς λοιπόν, σε συνδυασμό με μία ενδεχόμενη μεταγραφή και του Μοντριτς, αναγκάζει τη Ρεάλ να βγει στην αγορά για να αναζητήσει τους αντικαταστάτες τους. Ο Γιουλέν Λοπετέγκι εκτιμά ιδιαίτερα τον Τιάγκο Αλκάνταρα, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Μπάγερν έως το 2021, όμως έχει πει πως θα ήθελε να επιστρέψει στην Ισπανία. Αλλη μία επιλογή είναι ο Μιραλέμ Πιάνιτς της Γιουβέντους, ο οποίος όμως είναι μία ιδιαίτερα δύσκολη περίπτωση. Ο ισπανικός Τύπος έχει αναφέρει και το όνομα του Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς. «Αξίζει πολύ περισσότερα χρήματα από τον Πογκμπά» είναι η άποψη του προέδρου της Λάτσιο Κλάουντιο Λοτίτο.

Η Ατλέτικο ανανέωσε με Ομπλακ

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ετοιμάζει ανανέωση του συμβολαίου του τερματοφύλακα Γιαν Ομπλακ, με διπλασιασμό των αποδοχών του αλλά και ανάλογη αύξηση της ρήτρας στην περίπτωση μεταγραφής. Το νέο συμβόλαιο του Ομπλακ θα ισχύει έως το 2023.