Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις 220 θέσεις, μέσω ΑΣΕΠ, στην ΕΥΔΑΠ. Πρόκειται για προσλήψεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των υπηρεσιών και των εγκαταστάσεων της εταιρείας που βρίσκονται στους Νομούς Αττικής, Βοιωτίας και Φωκίδας.

Διευκρινίζεται πως οι συμβάσεις είναι διάρκειας οκτώ μηνών, ενώ πρόκειται για θέσεις Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν πως οι ειδικότητες, οι οποίες ζητούνται είναι καταμετρητές ΔΕ, μηχανοτεχνίτες ΔΕ, ηλεκτροτεχνίτες ΔΕ, υδραυλικοί ΔΕ, οδηγοί κατηγορίας Γ’ και Δ’ με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου ΔΕ καθώς και εργάτες ΥΕ.

Επισημαίνεται πως οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μόνο ταχυδρομικώς και με συστημένη επιστολή. Η προθεσμία της υποβολής λήγει την Παρασκευή 31 Αυγούστου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν τις αιτήσεις τους – και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που απαιτούνται – στη διεύθυνση: ΕΥΔΑΠ ΑΕ, Υπηρεσία Γενικής Γραμματείας – ΣΟΧ 1/2018 –  Ωρωπού 156, ΤΚ 111 46, Γαλάτσι.

Προσοχή, καθώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία και μόνο αίτηση για θέσεις μίας και μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΔΕ ή ΥΕ).

Αλλωστε, αυτό που θα πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι είναι ότι η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως την ακύρωση όλων των αιτήσεων και τον αποκλεισμό του υποψηφίου από τη διαδικασία.