Τεχνίτες διαφόρων κατηγοριών αναζητεί η ελληνική εταιρεία κατασκευής επαγγελματικού εξοπλισμού καταστημάτων μαζικής εστίασης Ευρωψυκτική Design ΑΕΒΕ, για το εργοστάσιό της στις Αχαρνές Αττικής. Ειδικότερα, αναζητεί μονταδόρους, λουστραδόρους, τεχνίτες και βοηθούς μετάλλου, ηλεκτρολόγους και τεχνίτες και βοηθούς ξυλουργούς. Για όλες τις θέσεις οι υποψήφιοι πρέπει να είναι μη καπνιστές, να έχουν γνώση διαδικασιών υγιεινής και ασφάλειας και να μπορούν να επιλύσουν τεχνικά προβλήματα.

Επιπλέον όλοι οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν τουλάχιστον πέντε έτη προϋπηρεσία σε βιομηχανικό περιβάλλον. Προαιρετική είναι επίσης η γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Ειδικότερα, για τις θέσεις των μονταδόρων οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν γνώση στη συναρμολόγηση κρυστάλλων και μαρμάρων.

Για τις θέσεις των λουστραδόρων οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν γνώσεις στη βαφή ξύλινων ανοξείδωτων και μεταλλικών επιφανειών/κατασκευών.

Αδεια ηλεκτροσυγκολλητή πρέπει να έχουν οι τεχνίτες και βοηθοί μετάλλου.

Αδεια τεχνίτη ή αρχιτεχνίτη ηλεκτρολόγου πρέπει να διαθέτουν και οι ηλεκτρολόγοι, οι οποίοι πρέπει να έχουν γνώση όσον αφορά τη δημιουργία ηλεκτρολογικού κυκλώματος σε επαγγελματικές κυρίως βιτρίνες.

Δεν απαιτούνται ειδικά προσόντα για τις θέσεις των τεχνιτών και βοηθών ξυλουργών.

Η εταιρεία προσφέρει άριστο περιβάλλον εργασίας και προοπτικές εξέλιξης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους σημειώματα μαζί με συστατικές επιστολές στην ιστοσελίδα της εταιρείας http://www.eurof.gr/el/contact/.