Η διαφορά στο όνομα του διαιτητή Αριστομένη Κουτσιαύτη με αυτό του πιο διάσημου έλληνα ιατροδικαστή των τελευταίων δεκαετιών, τουλάχιστον ηχητικά, είναι ένα «ι». Ο διαιτητής μπορεί να υπερηφανεύεται πάντως πως στην Τούμπα κατάφερε να καλύψει αυτή τη μικρή διαφορά με την πραγματοποίηση νεκροψίας-νεκροτομής στο άψυχο σώμα της Σούπερ Λίγκας.

Ο δράστης για τη δολοφονία του ποδοσφαίρου μας είναι γνωστός. Εκλογές πλησιάζουν, τα νούμερα για τους κυβερνητικούς στη Θεσσαλονίκη θυμίζουν πολικές θερμοκρασίες, τι καλύτερο από το να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα για να αποδυναμωθεί ο πολιτικός βαρδάρης .

Θα συνδυαστεί με τα εγκαίνια σε κάποιον σταθμό του μετρό, θα δοθούν στη δημοσιότητα και δυο-τρεις μακέτες από έργα που δεν θα γίνουν ποτέ και να ‘το το γλυκό.

Η χωρίς αιδώ ευνοϊκή μεταχείριση του ΠΑΟΚ από τη διαιτησία στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος μοιάζει με κλείσιμο του ματιού προς τους ψηφοφόρους.

Είναι μια γκραβούρα από το μέλλον όπως την έχουν εμπνευστεί στις κλειστές συσκέψεις οι πολιτικοί επιστήμονες που πιστεύουν ότι η σκέψη των πολιτών μπορεί εσαεί να χειραγωγείται.

Ο ΠΑΟΚ διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα ικανή να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή χωρίς δεκανίκια, που εν τέλει το μόνο που κάνουν είναι κακό στη φήμη του. Οπως πολύ κακό στην υστεροφημία του προκαλεί και η στάση του Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος εξακολουθεί να προκαλεί σπινθήρες δίπλα στα ξερόκλαδα της Τούμπας και των άλλων γηπέδων.

Συμψηφισμοί και ριφιφί της πραγματικότητας το μόνο που παράγουν είναι ένταση και καχυποψία, ενώ συσσωρεύεται αρνητική ενέργεια που θα στραφεί εναντίον της ίδιας του της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε στο γήπεδο τον Αστέρα, αλλά έχασε έξω απ’ αυτό. Εξακολουθεί να πολλαπλασιάζει τους εχθρούς του και όταν πια αποφασίσει να σηκώσει το βλέμμα του θα βρεθεί ενώπιον μιας δυσάρεστης έκπληξης: θα είναι μόνος εναντίον όλων.