Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ήταν τυπικός στο ραντεβού του με το γκολ για δεύτερο συνεχή αγώνα στη Serie A. Στην πρώτη του εμφάνιση στην έδρα της Γιουβέντους ο Πορτογάλος προσπάθησε να ανοίξει λογαριασμό απέναντι στη Λάτσιο, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να αστοχήσει από μισό μέτρο σε κενή εστία, δίνοντας την ευκαιρία στον Μάντζουκιτς να στείλει εκείνος την μπάλα στα δίχτυα και να γράψει το τελικό 2-0 (το σκορ είχε ανοίξει ο Πιάνιτς).

Η αντίδραση του Ρονάλντο στη νέα αποτυχημένη του προσπάθεια ήταν όντως εντυπωσιακή. Χθες, λιγότερο από 24 ώρες μετά το παιχνίδι με τους Λατσιάλι, επέστρεψε στο γυμναστήριο για να συνεχίσει την προπόνηση, όπως είχε κάνει και μετά την πρεμιέρα στη Serie A με αντίπαλο την Κιέβο.

Σε μήνυμά του στα social media έγραψε: «Ακόμα μία σπουδαία νίκη! Εμπρός παιδιά». Ηταν μια κίνηση διπλωματίας από πλευράς CR7, ο οποίος δεν κρατήθηκε μετά τη χαμένη φάση και παρά το γκολ που έβαλε ο συμπαίκτης του Μάντζουκιτς χαμογέλασε ειρωνικά και έδειξε απογοητευμένος, κουνώντας προς τα πάνω τα χέρια του. «Κάθε άλλο παρά θυμωμένος είναι. Χαμογέλασε γιατί τέτοιες φάσεις συμβαίνουν», έσπευσε να τον δικαιολογήσει ο προπονητής του Μαξ Αλέγκρι.

«Είμαι μόλις δύο εβδομάδες που βρίσκεται μαζί μας. Είναι έξυπνος και αντιλαμβάνεται πως το ιταλικό ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό από το ισπανικό. Σήμερα έπαιξε καλά και στην άμυνα. Ολοι περιμένουν το πρώτο του γκολ. Είμαι χαρούμενος για τον τρόπο που ενσωματώνεται και το πόσο ταπεινός είναι», συμπλήρωσε ο Αλέγκρι, που δεν μπόρεσε να μην αφήσει αιχμή για τις διαφορές της Serie A και της La Liga, προφανώς για το πόσο εύκολα μπορεί ένας παίκτης να σκοράρει στη δεύτερη σε σχέση με την πρώτη.

Το εγκώμιο του Ρονάλντο έσπευσε να πλέξει ο Μπλεζ Ματουιντί. «Είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Για μας είναι κάτι το εξαιρετικό, είμαστε πολύ χαρούμενοι που παίζουμε μαζί του» είπε και πρόσθεσε πως η Γιούβε και ο Ρονάλντο είναι στο στάδιο που μαθαίνει ο ένας τον άλλον. «Πηγαίνει πολύ γρήγορα στην επίθεση, είναι πολύ κινητικός και πρέπει να κατανοήσουμε ο ένας τον άλλον».