Η ΑΕΚ είναι έτοιμη για μια σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά. Το ΟΑΚΑ θα είναι γιορτινό απόψε για το δεύτερο παιχνίδι με την ουγγρική Βίντι (22.00, Cosmote Sport 1) που μπορεί να στείλει την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη στους ομίλους του  Τσάμπιονς Λιγκ και παράλληλα να γεμίσει το ταμείο με αρκετά εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ουζουνίδης ξεκαθάρισε πως παρά τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι (2-1) κανείς δεν εφησυχάζει: «Αυτό δεν υπάρχει καθόλου στο μυαλό μας. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο, να παίξουμε και να νικήσουμε» υποστήριξε ο τεχνικός της ΑΕΚ. «Πρέπει να μπει στο μυαλό όλων μας ότι δεν έχει τελειώσει κάτι. Είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς, με άλλες ιδιαιτερότητες, και έτσι πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Με σεβασμό στον αντίπαλο αλλά και με αυτοπεποίθηση ότι εμείς είμαστε η ομάδα που θα προκριθεί» πρόσθεσε.

Ο Ουζουνίδης είχε και θέματα να αντιμετωπίσει σχετικά με την ενδεκάδα. Καταρχήν ο Ροντρίγκο Γκάλο είναι εκτός λόγω της θλάσης που υπέστη στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στο ιατρικό δελτίο είναι επίσης τα ονόματα των Αλμπάνη και Μπογέ, ενώ και ο Τσιγκρίνσκι δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος. Παράλληλα, δεν υπολογίζει και στον τιμωρημένο Μπακασέτα.

«Κάθε παίκτης που απουσιάζει είναι ένα πρόβλημα. Ομως όλα τα παιδιά που βρίσκονται στην 18άδα είναι ικανά και έχουν ποιότητα. Σίγουρα θα έχουμε αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο,τι κι αν συμβεί στο ματς, εμείς θα πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι. Στο ποδόσφαιρο πάντα πρέπει να προετοιμάζεσαι για όλα τα σενάρια» είπε επίσης ο Ουζουνίδης.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ επεσήμανε επίσης πως η Βίντι διαθέτει δυνατό σύνολο. Αλλωστε και ο προπονητής της ουγγρικής ομάδας Μάρκο Νίκολιτς εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος, παρά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι: «Ηδη έχουμε πετύχει την αυτόματη πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ και είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό. Ομως τώρα βρισκόμαστε κοντά στο πιο μεγάλο όνειρο» σημείωσε ο τεχνικός της Βίντι.

Η ΑΕΚ λοιπόν θέλει να επιστρέψει ύστερα από 12 χρόνια στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και η ΠΑΕ φρόντισε να ενημερώσει τον κόσμο που θα πάει στο ΟΑΚΑ: «Οι εξετάσεις που θα δίνουμε, θα είναι συνεχείς, θα είναι και αυστηρές. Είμαστε πρώτα απ’ όλα υποχρεωμένοι να προστατεύσουμε την ομάδα μας αποτρέποντας κάθε ενδεχόμενη τιμωρία» ανέφερε η ΠΑΕ μέσω των social media.