Ο ισλανδός φορ της Ναντ είναι ο πρώτος στόχος των Νταμπίζα και Δώνη. Εναλλακτική ο Μακέντα, δύσκολα ο «τρίτος» της λίστας.

Ο Κολμπέιν Σίγκθορσον είναι ο ποδοσφαιριστής στον οποίο έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές του ο Νίκος Νταμπίζας. Ο αδελφός και μάνατζερ του 28χρονου επιθετικού αποκάλυψε σε ισλανδική ιστοσελίδα ότι έχει προχωρημένες επαφές με ανθρώπους του Παναθηναϊκού για τη μεταγραφή. Ο Αντρι Σίγκθορσον, αδελφός του ισλανδού επιθετικού, μίλησε στο 433.is και ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ενδιαφέρον για τον αδελφό του Κολμπέιν και μάλιστα αποκάλυψε ότι επιθυμεί να μετακομίσει στην Αθήνα. Πλέον, η ολοκλήρωση της συμφωνίας εξαρτάται από τη διοίκηση της Ναντ, όπως ανέφεραν οι Γάλλοι, αλλά και οι πληροφορίες από την Ελλάδα.

Πράγματι στον Παναθηναϊκό όχι μόνο εξετάζουν την περίπτωσή του, αλλά φέρεται ότι είναι ο νούμερο ένα στόχος τους για την επίθεση και ο παίκτης για τον οποίο… παλεύει ο Νταμπίζας εδώ και καιρό.

Ο Σίγκθορσον έχει συμβόλαιο με τη Ναντ μέχρι τον Ιούνιο του 2020, ωστόσο ο προπονητής Μιγκέλ Καρντόσο δεν τον έχει στα πλάνα του. Ο Νταμπίζας προσπαθεί να ρίξει το κασέ του, το οποίο είναι αρκετά υψηλό και είτε να πάρει τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού, είτε να μείνει ελεύθερος και να τον αποκτήσει.

Βασικός

Η Ναντ απέκτησε τον Σίγκθορσον τον Ιούλιο του 2015 από τον Αγιαξ, έναντι 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. Το καλοκαίρι του 2016, ο Σίγκθορσον ήταν βασικός στην πορεία της Ισλανδίας μέχρι τα προημιτελικά του Euro 2016, σκοράροντας το 2-1 στη νίκη επί της Αγγλίας στη φάση των 16.

Μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, η Γαλατάσαραϊ πήρε τον ισλανδό στράικερ από τη Λανς ως δανεικό με οψιόν αγοράς 3,8 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο στην Τουρκία τραυματίστηκε στον μηνίσκο του αριστερού γονάτου τον Σεπτέμβριο και δεν αγωνίστηκε ποτέ στη Γαλατά, η οποία διέκοψε τον δανεισμό του. Εκτοτε, ο Σίγκθορσον έκανε μόλις 4 συμμετοχές, δύο τη σεζόν 2016-2017 και δύο τη σεζόν 2017-2018. Στο «κάδρο» του Παναθηναϊκού παραμένει φυσικά και ο Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος είναι… σταντ μπάι και σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Σίγκθορσον, θα αποτελέσει την πρώτη επιλογή.