Μονόδρομος είναι για τον Παναιτωλικό το αποψινό (21.30, ΕΡΤ1) δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ, με το οποίο ολοκληρώνεται η δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Τα Καναρίνια μετά την εντός έδρας ήττα (2-1) από τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα εάν στραβοπατήσουν εκ νέου στο γήπεδό τους θα βρεθούν με το καλημέρα του πρωταθλήματος σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση.

Από την άλλη πλευρά οι νεοφώτιστοι και ιδιαίτερα φιλόδοξοι φέτος Κρητικοί μετά τον βαθμό (2-2) στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο ψάχνουν κάτι καλό και στο Αγρίνιο πριν αρχίσουν τα παιχνίδια στην έδρα τους, και συγκεκριμένα με τον ΠΑΟΚ (15/9), αμέσως μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικής ομάδας.

Ο Τραϊανός Δέλλας έχει ζητήσει από τους παίκτες του τη νίκη για να ρεφάρουν το διπλό του Ατρομήτου, αλλά το κυριότερο είναι πως θέλει να πάει τουλάχιστον με 3 βαθμούς στη διακοπή όπου θα μπορέσει να ενσωματώσει στην ομάδα και τα πιο πρόσφατα αποκτήματά της, τον Λουσέρο και τον Καμαρά.

Από την πλευρά του ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, γνωρίζοντας ότι οι παίκτες του δεν έχουν τίποτε να χάσουν έχοντας και πάλι τον τίτλο του αουτσάιντερ και μάλιστα σε μια πολύ πιο δύσκολη έδρα από αυτή της Νέας Σμύρνης, τους έχει ζητήσει να παίξουν ελεύθερα και να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο.

n H πρώτη αγωνιστική ήταν πικρή και για τους δύο, περισσότερο όμως για τον Απόλλωνα. Αν και αγωνίστηκε στη Ριζούπολη, όχι μόνο ηττήθηκε από τη Λάρισα, αλλά παράλληλα έχασε και τον προπονητή του, τον Βαλεριέν Ισμαέλ που απολύθηκε.

Απόψε λοιπόν, Λεβαδειακός και Απόλλωνας αναζητούν τους πρώτους βαθμούς στο εφετινό πρωτάθλημα.