Ο Αρης επέστρεψε εντυπωσιακά στη Σούπερ Λίγκα με νίκες στις δύο πρώτες αγωνιστικές, ωστόσο η διοίκηση δείχνει πως δεν εφησυχάζει και προσπαθεί να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ομάδα.

Ο πρόεδρος του Αρη, Θόδωρος Καρυπίδης, ανακοίνωσε χθες μέσω Instagram τον Μερτζίμ Μάβραϊ. Πρόκειται για έναν 32χρονο αμυντικό, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από το Αμβούργο, το οποίο υποβιβάστηκε στη Β’ Γερμανίας. Ο Μάβραϊ την προηγούμενη σεζόν είχε 18 συμμετοχές στο γερμανικό πρωτάθλημα, ενώ παλαιότερα είχε φορέσει επίσης τη φανέλα των Ντάρμσταντ, Μπόχουμ, Γκρόιτερ Φιρτ και Κολωνίας.

Μεταγραφή, αλλά και αλλαγή προπονητή είχαμε στη Λαμία. Κατ’ αρχάς ανακοινώθηκε η απόκτηση του Μαροκινού Χακίμ Μαστούρ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μίλαν. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός έχει θεωρηθεί σημαντικό ταλέντο, ωστόσο δεν κατάφερε να διακριθεί στο Μιλάνο.

«Μεγάλο ευχαριστώ»

Στο μεταξύ, έγινε δεκτή η παραίτηση του Μπάμπη Τεννέ και αντικαταστάτης του είναι ο Μάκης Χάβος, ο οποίος αναλαμβάνει να αλλάξει το κλίμα που έχει βαρύνει μετά τις δύο ήττες στην αρχή του πρωταθλήματος.

Σε ό,τι αφορά τον Τεννέ, ο πρόεδρος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, τον χαρακτήρισε «κεφάλαιο για την ποδοσφαιρική Λαμία» και πρόσθεσε: «Την πήραμε μαζί από τη Β’ Εθνική στην πλάτη μας και τη φτάσαμε εδώ που είναι σήμερα. Εγώ προσωπικά του οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Μου έμαθε πάρα πολλά πράγματα στο ποδόσφαιρο».

Ο Νίκος Καρέλης είναι από προχθές το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και τέθηκε στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου. Να σημειώσουμε επίσης ότι μετά τα όσα συνέβησαν στη Νέα Σμύρνη, η διοίκηση του ΠΑΟΚ αποφάσισε να μη ζητήσει εισιτήρια για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.