Ο Νίκος Καρέλης έπιασε δουλειά στον ΠΑΟΚ και στην πρώτη του παρουσίαση στους φίλους της ομάδας αποκάλυψε ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη του επαφή με τον σύλλογο.

Ο Καρέλης είπε στη συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε για αυτόν άλλες δύο φορές. Η πρώτη ήταν πριν από οκτώ χρόνια, ενώ η δεύτερη το 2013 όταν επέστρεψε από τη Ρωσία, αλλά τελικά συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό. Η τρίτη και… καθοριστική ήταν την περασμένη εβδομάδα, όταν ΠΑΟΚ και Γκενκ συμφώνησαν για δανεισμό ενός έτους και ο διεθνής επιθετικός ετοιμάστηκε να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη.

«Κάθε φορά που παίζαμε με τον ΠΑΟΚ, προσπαθούσα να κάνω ό,τι καλύτερο, ξέραμε πως παίζαμε με έναν πολύ καλό αντίπαλο. Προσπαθούσαμε να είμαστε έτοιμοι…», είπε ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, σημειώνοντας ότι άρχισε το ποδόσφαιρο σε ηλικία έξι χρονών, στον Εργοτέλη, ενώ θυμήθηκε και το πρώτο του παιχνίδι στην Α’ Εθνική – δεν ήταν ούτε 16 ετών – κόντρα στον Εργοτέλη. Από μικρός ήθελε να γίνει ποδοσφαιριστής.

«Γελούσαν»

«Γελούσαν όταν έλεγα πως θέλω να παίξω ποδόσφαιρο. Αλλά αυτό ήταν το όνειρό μου και είμαι χαρούμενος που πραγματοποιήθηκε», είπε ο Καρέλης.

Το ποδόσφαιρο όμως δεν έχει μόνο χαρές, αλλά έρχονται κάποιες φορές και δύσκολες στιγμές. Οπως ο σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο (ρήξη χιαστού) σε αγώνα της Γκενκ: «Το ποδόσφαιρο δίνει λύπες και χαρές. Το έζησα έντονα το τελευταίο διάστημα. Θα ήθελα τίτλους και πάνω απ’ όλα την υγεία μου. Τα υπόλοιπα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο, θα τα συναντάμε μέχρι τέλους. Ενας τραυματισμός για έναν ποδοσφαιριστή είναι ό,τι χειρότερο. Είναι μια δύσκολη περίοδος που πρέπει να είσαι δυνατός για να επανέλθεις στα επίπεδα που ήσουν. Το στήριγμά μου είναι η γυναίκα μου και το παιδί μου», σημείωσε.

Από τον Εργοτέλη, ο Καρέλης βρέθηκε στη Ρωσία και την Αμκάρ Περμ, ενώ με την επιστροφή του στην Ελλάδα φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης, κάτι που έκανε και στη θητεία του στην Γκενκ. Στο βελγικό πρωτάθλημα σκόραρε, μοίρασε ασίστ και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από τον κόσμο. Τώρα έχει μία ευκαιρία να επιστρέψει οριστικά στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς με μια καλή αγωνιστική παρουσία στην ελληνική Λίγκα, ο ΠΑΟΚ θα θελήσει να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή.

Για τον Λουτσέσκου

Ο Νίκος Καρέλης αναφέρθηκε στη νέα του ομάδα, αλλά και στον προπονητή Ραζβάν Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με έμπειρους παίκτες και καλό προπονητή. Εχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο. Θέλω να φέρω ταχύτητα και εμπειρία από τους τελευταίους ευρωπαϊκούς αγώνες, έχοντας δουλέψει στο εξωτερικό. Παίκτες όπως ο Πρίγιοβιτς και ο Ακπόμ μπορούν να συνεργαστούν και με έναν άλλον επιθετικό όπως είμαι εγώ», ανέφερε, ενώ προηγουμένως είχε ήδη αρχίσει τη δουλειά. Στο βίντεο που ανέβασε στην ιστοσελίδα της η ΠΑΕ, σπρώχνει μία…μπουλντόζα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δουλεύει καθημερινά με τους παίκτες ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, καθώς ουσιαστικά λείπουν μόνο οι διεθνείς. Από χθες έχει στη διάθεσή του και τον Χοσέ Κρέσπο, οποίος επέστρεψε από την άδεια που του είχε χορηγηθεί, ενώ ένα ελαφρύ διάστρεμμα ταλαιπωρεί τον Στέλιο Κίτσιου, ο οποίος θα μείνει εκτός προπονήσεων λίγες ημέρες.