Δύο νέα όπλα θα έχει στη διάθεσή του ο προπονητής του Αρη Πάκο Ερέρα. Ο Ανδρέας Σταματής αναμένεται να είναι η τελευταία μεταγραφή, καθώς έχει ήδη συμφωνήσει και απομένει η ανακοίνωση. Ο Σταματής αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του Παναιγιάλειου και σε 32 ματς σημείωσε έξι γκολ. Παλαιότερα έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Πανιώνιο και ΑΕΚ.

Στο μεταξύ ο Μερτζίμ Μάβραϊ αναμένεται αύριο στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του, το οποίο θα είναι διετές.

Ο Μάβραϊ έχει την εμπειρία και αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Προς το παρόν ο Πάκο Ερέρα έχει στο μυαλό του μόνο το ματς με τον Λεβαδειακό. Ο ισπανός τεχνικός περιμένει να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Μιτζέν Μπάσα, ο οποίος ολοκλήρωσε (όπως και ο Μάβραϊ) τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Αλβανίας. Παράλληλα, ο Πάκο Ερέρα θέλει να ξέρει πώς θα είναι ο Νικολάς Κολάσο, που δεν ακολούθησε την κανονική προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο από το φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα. Τέλος, με ενδιαφέρον αναμένεται η απόφαση του προπονητή του Αρη, για το ενδεχόμενο να έχει στην αποστολή για το ματς με τον Λεβαδειακό τους νεoαποκτηθέντες, Σιώπη, Μαρτίνες και Βίτορ.

Μοντεαγούδο στον Απόλλωνα

Στο μεταξύ, ένας ακόμα ισπανός προπονητής θα δουλέψει στην ελληνική λίγκα. Πρόκειται για τον Αλμπέρτο Χιμένεθ Μοντεαγούδο, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Βαλεριέν Ισμαελ στον πάγκο του Απόλλωνα. Ο 44χρονος τεχνικός δεν είχε δουλειά από τον περασμένο Ιούλιο όταν αποχώρησε από την Καρταχένα. Παλαιότερα έχει δουλέψει επίσης στις Λουκένα, Λεονέσα, Μπαδαχόθ, Κάντιθ και Ρόντα.

Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε επίσης την απόκτηση του Αργεντινού Ματίας Αντριάν Ντεφεντερίκο. Ο 29χρονος επιθετικός έχει συμμετοχές και στην εθνική ομάδα της χώρας του και διαθέτει εμπειρία, καθώς έχει αγωνιστεί σε πρωταθλήματα αρκετών χωρών.

Μεταγραφή πάντως ετοιμάζεται να ανακοινώσει και ο Ατρόμητος. Ο Νταμίρ Κάναντι αναζητούσε έναν μεσοεπιθετικό και όπως φαίνεται, αυτός θα είναι ο Ρόλαντ Ουγκράι. Ο διεθνής Ούγγρος έμεινε ελεύθερος από την Ντιόνσγκορ, με την οποία πέρυσι είχε 12 γκολ και 8 ασίστ. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει με τον Ατρόμητο και σήμερα αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.