Τελευταία ημέρα των μεταγραφών για ελεύθερους παίκτες και ο Αρης ετοιμάζεται για τις τελευταίες ανακοινώσεις. Καταρχήν στη Θεσσαλονίκη περιμένουν τον Μερτζίμ Μάβραϊ, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του, ενώ αναμένεται να επισημοποιηθεί η συμφωνία με τον επιθετικό Ανδρέα Σταματή.

Ο Πάκο Ερέρα δεν έχει προβλήματα ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με τον Λεβαδειακό, ενώ ο μεσοεπιθετικός Μπρούνο Γκάμα έβαλε τέλος στα σενάρια επιστροφής του στην Ισπανία.

«Είμαι πολύ χαρούμενος στον Αρη. Μου αρέσει η ομάδα, η Θεσσαλονίκη, που είναι μια πανέμορφη πόλη, ενώ αυτό που με έχει σκλαβώσει είναι η αγάπη του κόσμου.

Είναι εκπληκτικό αυτό που συμβαίνει. Ανυπομονώ τώρα για το πρώτο παιχνίδι στο σπίτι μας. Αυτό που ζήσαμε στο Καυτανζόγλειο ήταν εκπληκτικό» είπε ο 30χρονος Πορτογάλος.

Στο μεταξύ, έναν ακόμα επιθετικό απέκτησε ο Απόλλωνας. Πρόκειται για τον Αργεντινό Ζοέλ Γκουστάβο Ακόστα. Ο 27χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της πατρίδας του, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα και δύο ιταλικών ομάδων (Σιένα, Πεκάρα).

Ο τραυματισμός του Λούκας Σάλας είναι το μοναδικό πρόβλημα του Σάββα Παντελίδη ενόψει του αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Ο αργεντινός μέσος έχει πρόβλημα στον προσαγωγό του αριστερού ποδιού και θα μείνει εκτός για μία εβδομάδα.

Ανάλογο πρόβλημα έχει και ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος, καθώς δεν υπολογίζει στον Μιγκέλ Μεγιάδο για το αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο. Ο 25χρονος αργεντινός μέσος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο και δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα.

Στο μεταξύ, ο Μάτιτς Κότνικ επέστρεψε στις προπονήσεις του Πανιωνίου. Ο σλοβένος τερματοφύλακας ήθελε να αποχωρήσει από τη Νέα Σμύρνη, είχε καταθέσει προσφυγή, αλλά δεν δικαιώθηκε. Ετσι επέστρεψε μετανιωμένος, όμως δεν αναμένεται να γλιτώσει το πρόστιμο.

Νέα σελίδα στον Ηρακλή

Τέλος, στον Ηρακλή σημειώθηκε αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, καθώς νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είναι από χθες ο Ελληνοαμερικανός Τομ Παπαδόπουλος. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενέκρινε τον φάκελο που είχε καταθέσει και έτσι είναι δικό του το 90% των μετοχών. Ο δεύτερος επενδυτής, Καρίμ Σορούρ, δεν κατάφερε να πάρει το «πράσινο φως» επειδή υπήρχαν ελλιπή στοιχεία στον φάκελο που κατέθεσε.