Ο Αρης επιστρέφει απόψε στο Κλεάνθης Βικελίδης, σε αγώνα της πρώτης επαγγελματικής κατηγορίας. Στο πρώτο εντός έδρας ματς, κόντρα στη Λάρισα, 20.000 φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στο Καυτανζόγλειο, ωστόσο, στο αποψινό ματς με τον Λεβαδειακό (19.00, ΕΡΤ1), το sold out μοιάζει πολύ πιθανό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το νέο πρόσωπο στην αποστολή είναι ο Μανώλης Σιώπης, ο οποίος αποκτήθηκε ως ελεύθερος στις αρχές του μήνα. Αντίθετα, έμεινε εκτός ο Γιώργος Βαλεριάνος, καθώς ο Πάκο Ερέρα θέλησε να τον προφυλάξει λόγω των ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο.

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και είμαστε όλοι προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι» είπε ο τεχνικός του Αρη για τη συνάντηση με τον Λεβαδειακό. «Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να είμαστε ρεαλιστές και να προετοιμαζόμαστε σωστά για τα παιχνίδια».

Κοντά στην αποστολή βρέθηκε και ο πρόεδρος του Αρη Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος μίλησε τόσο με τον Ερέρα όσο και με τους ποδοσφαιριστές. Νωρίτερα ο ισχυρός άνδρας της ομάδας είχε επισκεφθεί το Κλεάνθης Βικελίδης, προκειμένου να επιθεωρήσει την πορεία των έργων ανακαίνισης.

Με Φαβάρο

Στον Λεβαδειακό, ο Ζοάο Φαβάρο ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και ο Ακης Μάντζιος τον συμπεριέλαβε στην αποστολή. Μάλιστα ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός ενδέχεται να είναι και στο αρχικό σχήμα. Αντίθετα ο έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Πέτρο Γιακουμάκη και τον τιμωρημένο (κόκκινη κάρτα στο ματς με τον Απόλλωνα) Γιόβαν Κρνέτα.

Θυμίζουμε ότι στην προηγούμενη αγωνιστική πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος, ο Λεβαδειακός είχε νικήσει στην έδρα του τον Απόλλωνα με 1-0.