Στις αρχές Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το νέο μου βιβλίο «Το Ισλάμ του μέλλοντός μας». Στόχος είναι να συνειδητοποιήσει ο κόσμος το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, δίχως δυστυχώς να το καταλαβαίνουμε.
Kατά τις τελευταίες δεκαετίες κάθε κριτική κατά του Ισλάμ, σε ολόκληρη σχεδόν την Ευρώπη, έρχεται αμέσως αντιμέτωπη με άγριες επιθέσεις. Σαν να έχει απαγορευθεί η κριτική. Φωνές-καταγγελίες για «ρατσισμό», «μίσος», «ισλαμοφοβία» και «ακρότητες» συνοδεύουν κάθε άποψη που δεν συμφωνεί με την πολιτικά ορθή κυρίαρχη γνώμη των κατεστημένων απόψεων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Φωνές που αγκαλιάζουν την έφοδο χιλιάδων «μουσουλμάνων» μεταναστών στη Δύση, υπονομεύοντας συνειδητά τον πατροπαράδοτο τρόπο της ζωής μας, γίνονται άμεσα αποδεκτές, ενώ ρίχνονται στην πυρά γνώμες και φωνές που υποστηρίζουν τις αξίες της ανοχής, του δημοκρατικού διαλόγου, της ανεξιθρησκίας, του σεβασμού των γυναικών και των κάθε είδους ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ο,τι κοντολογίς έχτισε τον πολιτισμό μέσα στον οποίο ζούμε, καταδικάζεται. Ωστε η κοινωνική μας συνοχή να διαταραχθεί και να υπονομευθεί από τον φανατισμό των νεοεισερχόμενων, απρόσκλητων οπαδών της Σαρία μουσουλμάνων.
Κάθε προσπάθεια διαλόγου σαμποτάρεται και όσοι πολίτες εύλογα ανησυχούν γίνεται προσπάθεια να περιθωριοποιηθούν. Με το βιβλίο που εκδίδω προσπαθώ να επισημάνω τις συντονισμένες προσπάθειες του Ισλάμ να διαβρώσει τις υπαρκτές δυτικές μας αξίες και τις σοκαριστικές απόπειρες των απολογητών του να υπονομεύσουν το σύστημα. των δυτικών μας αξιών – που σε κατακλείδα συνθέτουν την ουσία του πολιτισμού μας. Στην πορεία αυτή γίνεται φανερός και ο ρόλος του οργουελικού επιπέδου εφιάλτη των δήθεν προοδευτικών παραγόντων, που δεν διστάζουν μπροστά στην προοπτική εξαφάνισης πολλών βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Εκατομμύρια ανθρώπων που αγωνιούν, συχνά χαμηλόφωνα, για αυτό το φαινόμενο πολλές φορές καταγγέλλονται σαν ρατσιστές ή ακραίοι από πολλά μέσα ενημέρωσης – που όμως παραδοσιακά υποτίθεται πως στέκονται στο πλευρό της ελευθερίας του λόγου. Αυτό στο οποίο οι περισσότεροι αντιτίθενται, χωρίς να τους επιτρέπεται στην ουσίσ να εκφράσουν ελεύθερα την άποψή τους, είναι η ισχυροποίηση της υπονόμευσης από τους οπαδούς του Ισλάμ της θέσης των γυναικών στην κοινωνία μας, οι περιορισμοί στην ελευθερία του λόγου, οι λογής εξοβελισμοί των πολιτιστικών μας αξιών και συνηθειών κι ο σεβασμός των νόμων μας και των αξιακών μας αρχών.
Με το «Ισλάμ του μέλλοντός μας» γίνεται προσπάθεια να ανοίξει ένας διάλογος για τους στόχους αυτής της μετακίνησης εκατοντάδων χιλιάδων οπαδών της θρησκείας αυτής στην Ελλάδα και την Ευρώπη, για το πραγματικό περιεχόμενο του Ισλάμ, τι ακριβώς σηματοδοτούν αυτές οι ροές ανθρώπων από περιοχές του κόσμου που, παρά τα λεγόμενα, ουδείς τούς διώκει και πού οδηγούνται οι κοινωνίες μας, όταν σύντομα δεν θα λέγονται απλά αλλά θα έχουν γίνει «πολυπολιτισμικές» – αν δεν έχουμε προλάβει να κάνουμε κάτι για να το εμποδίσουμε…