Ενας ελβετός δάσκαλος θα επιχειρήσει να επιβάλει την τάξη στο κυριακάτικο ντέρμπι Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ. Ο 30χρονος Σάντρο Σάρερ (με βοηθούς τους συμπατριώτες του Σλάνταν Γιοσίποβιτς και Μπεκίμ Ζογκάρι, και τέταρτο τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο) θα είναι ο άρχοντας του αγώνα.

Αυτή είναι η επιλογή του Μέλο Περέιρα για τον διαιτητή που σε σχέση με τους δύο προηγούμενους (τον Ισπανό Μπορμπαλάν στον περυσινό τελικό Κυπέλλου και τον Φινλανδό Γκεστράνιους στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ) είναι ο πιο άπειρος, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα μεγάλο ντέρμπι κορυφής.

Θεωρείται γενικά… καρτάκιας (βγάζει εύκολα την κίτρινη κάρτα) ενώ από 21 ετών σφυρίζει κάνοντας το όνειρό του πραγματικότητα.

Εμπειρος στην Α’ Ελβετίας

Από το 2013 διευθύνει παιχνίδια της πρώτης κατηγορίας της Ελβετίας, ένα εκ των οποίων το έχει διακόψει (Λωζάννη – Τουν) για επεισόδια των οπαδών των γηπεδούχων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει διαιτητεύσει και παιχνίδια στο γαλλικό και στο αυστριακό πρωτάθλημα, όπως και σε αυτό του Κατάρ (!), ενώ έγινε διεθνής το 2015.

Συνολικά έχει σφυρίξει σε 31 παιχνίδια διεθνών διοργανώσεων και το καλοκαίρι ήταν διαιτητής στο παιχνίδι της Ρόζενμποργκ με τη Σέλτικ (0-0) για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τους Σκωτσέζους να αποκλείουν τους Νορβηγούς και να παίζουν με την ΑΕΚ. Επίσης τον περασμένο Αύγουστο ήταν διαιτητής στο παιχνίδι Αλματι – Σίγκμα  Ολομουτς 1-2.