Μέχρι τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου, στις 15.00, οι υποψήφιοι για τις 1.575 θέσεις πλήρους απασχόλησης στο ΚΕΕΛΠΝΟ μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου, με χρονική διάρκεια 18 μήνες, αλλά και δυνατότητα παράτασης έως και έξι μήνες. Οι θέσεις που προκηρύσσονται για τα υποέργα του ΚΕΕΛΠΝΟ είναι για ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Οι γιατροί που θα προσληφθούν μπορούν να επιλέξουν κατά την υποβολή της αίτησής τους για τη συμμετοχή στη διαγωνιστική διαδικασία να εργάζονται με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, οπότε η υπηρεσία τους στο πρόγραμμα λογίζεται ως προϋπηρεσία στο ΕΣΥ. Γενικά, η υπηρεσία του προσωπικού στο πρόγραμμα λογίζεται ως προϋπηρεσία στον δημόσιο τομέα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (σε κλειστό φάκελο) είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια Αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη Γραμματεία του ΚΕΕΛΠΝΟ, στη διεύθυνση: Αγράφων 3-5, Μαρούσι, ΤΚ 151 23.

Πρέπει να σημειωθεί ότι κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει μόνο μία αίτηση, ενός μόνος κλάδου και ειδικότητας και το πολύ μέχρι δύο υποέργα με ανώτατο όριο τις τρεις θέσεις. Στην περίπτωση δε αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.