Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν και πάλι το θέμα συζήτησης στην Ιταλία, όχι μόνο για την εξαιρετική παρουσία του στη νίκη της Γιουβέντους επί της Νάπολι, αλλά και για τα όσα ισχυρίστηκε μια Αμερικανίδα η οποία τον κατηγόρησε για βιασμό το 2009 στο Λας Βέγκας.

Ο πορτογάλος επιθετικός διέψευσε το δημοσίευμα του «Der Spiegel», υποστηρίζοντας ότι έχει αναθέσει στους δικηγόρους του την υπόθεση, ενώ στον λογαριασμό του στο Instagram ανέφερε: «Ψεύτικες ειδήσεις. Θέλουν να διαφημίσουν τον εαυτό τους με το όνομά μου. Θέλουν να γίνουν διάσημοι και χρησιμοποιούν το όνομά μου, αλλά αυτό είναι κομμάτι της δουλειάς».

Το δημοσίευμα αφορά τους ισχυρισμούς της 34χρονης Κάθριν Μαγιόργκα, σύμφωνα με τους οποίους ο Ρονάλντο τη βίασε σε δωμάτιο ξενοδοχείου του Λας Βέγκας. Πάντως, η ιστορία αυτή έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τα ΜΜΕ, μάλιστα ο Πορτογάλος φέρεται ότι έχει πληρώσει 375.000 δολάρια προκειμένου να μη δημοσιοποιηθεί το θέμα.

Δύο ασίστ, ένα δοκάρι

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε συμμετοχή και στα τρία γκολ της Γιουβέντους στο ντέρμπι με τη Νάπολι. Δύο ασίστ, αλλά και ένα δοκάρι, από το οποίο σημειώθηκε το άλλο γκολ. «Ο Ρονάλντο απόλαυσε το παιχνίδι. Η ακρίβεια με την οποία έδινε τις πάσες ήταν εκπληκτική. Νομίζω ότι ήταν το καλύτερο παιχνίδι του με τη Γιουβέντους», σχολίασε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. «Στο πρώτο 20λεπτο ήμασταν καλοί, αλλά στη συνέχεια η Γιουβέντους είχε τον έλεγχο του αγώνα. Χρειαζόμαστε βελτίωση. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί έως το τέλος», είπε ο Κάρλο Αντσελότι. Στο μεταξύ, παρελθόν από τη Γηραιά Κυρία αποτελεί ο διευθύνων σύμβουλος Μπέπε Μαρότα, ο οποίος απέδωσε την αποχώρησή του σε διάσταση απόψεων με τον Αντρέα Ανιέλι. Να σημειώσουμε ότι στην Ιταλία κυκλοφορεί η φήμη πως ο Ανιέλι έχει συμφωνήσει με τον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Μαρότα.

Η Ρόμα ήταν νικήτρια στο ντέρμπι της Αιώνιας Πόλης, καθώς επικράτησε στο Ολίμπικο της Λάτσιο με 3-1. Η ομάδα του Εουσέμπιο ντι Φραντσέσκο έδειξε πως ξεπερνά την κρίση, καθώς η νίκη επί της Λάτσιο ήρθε λίγα 24ωρα μετά το άνετο 4-0 επί της Φροζινόνε. «Οι παίκτες αντέδρασαν σωστά στο προβάδισμα της Λάτσιο. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό», είπε ο τεχνικός της Ρόμα.