Λαμία και Ξάνθη αναζήτησαν το γκολ, ωστόσο δεν εκμεταλλεύτηκαν τις πολλές φάσεις που δημιούργησαν, με αποτέλεσμα να μείνουν στο 0-0, το οποίο χαρακτηρίζεται δίκαιο.

Για την ομάδα του Μάκη Χάβου ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία, μετά το ματς στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό. Εφτασε τους δύο βαθμούς, ωστόσο ακόμα παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία, καθώς αγνοεί τη νίκη. Η Ξάνθη παρέμεινε αήττητη για τέταρτο συνεχόμενο ματς και είναι στην 7η θέση με έξι βαθμούς. Η Λαμία ήταν πιο επικίνδυνη, ιδιαίτερα στο β’ μέρος, όταν είχε τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής και δημιούργησε αρκετές επικίνδυνες φάσεις στην εστία του Ζίφκοβιτς.

Ομως σπουδαίες ευκαιρίες έχασε και η Ξάνθη, με το δοκάρι του Οκάν Σουλεϊμάν, ενώ άλλες δύο φορές ο τερματοφύλακας της Λαμίας Σαράνοφ πραγματοποίησε εξαιρετικές αποκρούσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με 16 τελικές (οι 9 στην εστία), έναντι εννέα της Ξάνθης (6 στην εστία). Οι δύο ομάδες έχουν εντός έδρας αναμετρήσεις στην 6η αγωνιστική. Η Λαμία υποδέχεται τον ΟΦΗ σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο ματς και για τις δύο ομάδες και η Ξάνθη τη Λάρισα.

Λαμία: Σαράνοφ, Σκόνδρας (85΄ Βασιλαντωνόπουλος), Αντέτζο, Αναστασιάδης, Βάντερσον, Μπλάζιτς, Δημούτσος, Καραγκούνης (73΄ Καραμάνος), Μπερτόγλιο, Επστάιν (81΄ Μαστούρ), Μπαράλες.

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Λισγάρας, Σιλά, Καμαρά, Κοβάτσεβιτς (67΄ Ντε Λούκας), Σαρπόνγκ, Καντά (89΄ Αλμέιδα), Οκάν Σουλεϊμάν (52΄ Ντουρίτσκοβιτς), Γέντρισεκ.