Νέο χτύπημα για τη Ρεάλ Μαδρίτης, αυτή τη φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ, μένοντας για τρίτο συνεχόμενο ματς χωρίς γκολ και φυσικά χωρίς νίκη! Η ισπανική ομάδα ηττήθηκε 1-0 στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ. Ο Γιουλέν Λοπετέγκι δεν είχε στη διάθεσή του Μπέιλ, Ράμος, Ισκο, Μαρσέλο, ενώ τραυματίστηκε και αποχώρησε στο 43′ ο Καρβαχάλ. Η ΤΣΣΚΑ σκόραρε στο 2ο λεπτό με τον Βλάσιτς και άντεξε στην πίεση της Ρεάλ, η οποία είχε 26 τελικές, μεταξύ αυτών τρία δοκάρια με τους Κασεμίρο, Μπενζεμά και Μαριάνο. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της ΤΣΣΚΑ Ακινφέεφ.

Γκέλα στο Τσάμπιονς Λιγκ είχε και η Μπάγερν, καθώς ο Αγιαξ πολύ καλά «διαβασμένος» πήρε ισοπαλία (1-1) στην Αλιάνς Αρένα. Ο Χούμελς άνοιξε το σκορ στο 4′ και ισοφάρισε ο Μαζραουί στο 22′.

Τέταρτο ματς χωρίς νίκη έμεινε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς έφερε 0-0 στο Ολντ Τράφορντ με τη Βαλένθια.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν στην εξέδρα λόγω τιμωρίας, ωστόσο τη δουλειά του ανέλαβε ο Πάολο Ντιμπάλα. Ο 24χρονος Αργεντινός με χατ-τρικ οδήγησε τη Γιουβέντους στη νίκη επί της Γιουνγκ Μπόις (3-0). Ο Ντιμπάλα έγινε ο τέταρτος παίκτης της Γιουβέντους που πετυχαίνει χατ-τρικ στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά τους Φίλιπο Ιντζάκι, Αλεσάντρο ντελ Πιέρο και Αρτούρο Βιδάλ, αλλά και ο τέταρτος Αργεντινός μετά τους Κλάουντιο Λόπες, Σέρχιο Αγουέρο, Λιονέλ Μέσι.

Σίλβα ο «τιμωρός»

Ο Νταβίντ Σίλβα εκμεταλλεύτηκε το λάθος του αμυντικού της Χόφενχαϊμ, Στέφαν Πος, και σκόραρε στο 87′ λυτρώνοντας τη Μάντσεστερ Σίτι (2-1) που ήταν κοντά σε νέα απώλεια. Η Χόφενχαϊμ προηγήθηκε στα 44” με γκολ του Μπελφοντίλ, αλλά ισοφάρισε ο Αγουέρο στο 7′.

Χωρίς τον Κώστα Μανωλά (ίωση), η Ρόμα είχε εύκολο βράδυ στο Ολίμπικο κόντρα στην Πλζεν (5-0), με τον Εντιν Τζέκο να πετυχαίνει χατ-τρικ. Τέλος, γκολ και θέαμα προσέφεραν Λυών και Σαχτάρ Ντόνετσκ (2-2).