ΤΑΙΝΙΑ

Οι κυνηγοί

STAR, 22:45

Οκτώ άγνωστοι μεταξύ τους άνδρες (ανάμεσά τους μισθοφόρος, στρατιωτικός των ειδικών δυνάμεων, κατάδικος, μέλος της Yakuza και ένας γιατρός) πέφτουν κυριολεκτικά από τον ουρανό πάνω στην επιφάνεια μιας άγνωστης ζούγκλας.  Σκηνοθεσία Νίμροντ Αντάλ. Παίζουν οι Εντριαν Μπρόντι, Τόφερ Γκρέις, Λόρενς Φίσμπερν κ.ά. Παραγωγή: ΗΠΑ, 2010 (92′) *

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Underwater planet

ΕΡΤ1 20.00

Ολα μοιάζουν διαφορετικά όταν φεύγει το φως. Η κατάδυση στο σκοτάδι, είτε είναι νύχτα είτε στις αιώνια σκοτεινές σπηλιές, προσφέρει γενναίες δόσεις αδρεναλίνης, συγκινήσεις και αγωνία γιατί η κατάδυση εκεί στο άγνωστο είναι  επικίνδυνη.  

ΣΕΙΡΕΣ

Η λευκή σκλάβα

ΕΡΤ3 20.00

Η Αννα με χαρά δέχεται τη δουλειά που της προσφέρει η Αντζελα. Θέλει να μαζέψει χρήματα για να μπορέσει να νοικιάσει ένα δωμάτιο στο πανδοχείο. Ο Φελίπε της λέει να νιώσει το σπίτι του σαν δικό της και φιλιούνται. 

Οι γυναίκες της ζωής της

ΕΡΤ2 22.00

Αύγουστος. Η Αννα με τη 16χρονη κόρη και τον 13χρονο γιο της περνούν τις διακοπές τους στο εξοχικό της οικογένειας στο Πόρτο Ράφτη. Ο Βασίλης φτάνει το ίδιο βράδυ επιστρέφοντας από επαγγελματικό ταξίδι στο Λονδίνο.