Ο Ευθύμης Κουλούρης έβαλε την υπογραφή του στη νίκη του Ατρομήτου επί του Αστέρα Τρίπολης (3-2), στο καλύτερο ίσως έως τώρα παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον ΠΑΟΚ, ενώ αντίθετα, ο Αστέρας δεν κατάφερε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Με το χτεσινό ματς η ομάδα του Σάββα Παντελίδη ολοκλήρωσε ένα απίστευτο αγωνιστικό πρόγραμμα, έχοντας αντιμετωπίσει στις επτά πρώτες αγωνιστικές, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Αρη, Παναθηναϊκό και Ατρόμητο! Για αυτό λοιπόν στο τέλος του ματς, ο συνεργάτης του Παντελίδη, Ακης Βάβαλης, αναφέρθηκε σε «κακοδαιμονία».

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε δύο φορές, με Κουλούρη (42′, πέναλτι) και αυτογκόλ Μουνάφο (61′), αλλά ο Αστέρας απάντησε ισάριθμες φορές με καταπληκτικό σουτ του Βαλιέντε (57′) και κεφαλιά του Μανιά (64′). Και οι δύο ομάδες είχαν αρκετές φάσεις για γκολ και οι τερματοφύλακες Μπάλατζ Μέγερι και Γιώργος Αθανασιάδης είχαν αρκετές αποτελεσματικές επεμβάσεις. Τελικά τη λύση έδωσε και πάλι ο Κουλούρης, όταν σκόραρε με κεφαλιά στο 88′ και ενώ είχε προηγηθεί δοκάρι του Ούμπιδες. Να σημειώσουμε ότι ο Κουλούρης – που τραυματίστηκε στο φρύδι στην προσπάθεια για το 3-2 – έφτασε τα έξι τέρματα και είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

«Περιμέναμε ότι θα είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και έτσι είμαστε χαρούμενοι για τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα είχε απίστευτη προσήλωση στην τακτική και το παιχνίδι και έτσι φτάσαμε στη νίκη» είπε ο Νταμίρ Κάναντι.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μπούσουλατζιτς, Μάντσον, Ουγκράι (81′ Κωτσόπουλος), Βασιλακάκης (64′ Μούγιακιτς), Μπρούνο (81′ Ούμπιδες), Κουλούρης.

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Βλάχος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρτίνεθ, Βαλιέντε (68′ Ιγκλέσιας), Καλτσάς, Τσιλιανίδης

(46′ Φερνάντεθ), Μουνάφο, Τόνσο, Μανιάς (87′ Μπελόκ).