Ο Ακης Μάντζιος αποτελεί παρελθόν για τον Λεβαδειακό και στη θέση του στον πάγκο της ομάδας προσελήφθη ο Ιταλός Τζουζέπε Σανίνο.

Ο Μάντζιος πλήρωσε την άσχημη πορεία του Λεβαδειακού, καθώς έπειτα από επτά παιχνίδια έχει μόλις μία νίκη (εντός έδρας, με τον τελευταίο στη βαθμολογία, Απόλλωνα). Αποκορύφωμα ήταν η ήττα στη Λιβαδειά από την Ξάνθη.

Ο 49χρονος τεχνικός ενημερώθηκε νωρίς χθες το πρωί από τη διοίκηση για τη λύση της συνεργασίας τους. Στη συνέχεια πήγε στην προπόνηση και μίλησε στους παίκτες, ενημερώνοντάς τους για τις εξελίξεις. Ετσι προπόνηση τελικά δεν έγινε, καθώς αποχώρησε και ο συνεργάτης του Γιώργος Χωριανόπουλος.

Ο Τζουζέπε Σανίνο φέρνει μαζί του και τρεις συνεργάτες του. Τον βοηθό του Τζιοβάνι Κουσάτις, γυμναστή, αλλά και αναλυτή.

Ο 61χρονος Ιταλός διαθέτει αρκετή πείρα. Στη Serie A έχει εργαστεί σε Παλέρμο και Σιένα, ενώ έχει δουλέψει σε όλες τις μικρότερες κατηγορίες. Παράλληλα, έχει ένα πέρασμα και από την Αγγλία. Από τον Δεκέμβριο του 2013 έως τον Αύγουστο του 2014 ήταν στον πάγκο της Γουότφορντ, η οποία τότε αγωνιζόταν στην Τσάμπιονσιπ.

Η τελευταία δουλειά του ήταν την περσινή σεζόν στην Τριεστίνα, η οποία αγωνίζεται στην 3η κατηγορία.

Ο Λεβαδειακός είναι η τέταρτη ομάδα που αλλάζει προπονητή στις πρώτες επτά αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας.

Ηθικό ακμαιότατο στον ΟΦΗ

Η επόμενη ημέρα της νίκης επί του Ολυμπιακού βρήκε τους παίκτες του ΟΦΗ με καλή διάθεση, καθώς το κλίμα στα αποδυτήρια έχει βελτιωθεί σημαντικά. «Η ψυχολογία μας αλλάζει τώρα 180 μοίρες, καθώς είχαμε ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Φυσικά, στην τόνωση της ψυχολογίας μας δεν παίζει ρόλο μόνο το αγωνιστικό, αλλά και οι εξελίξεις στα διοικητικά», είπε ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος.  Ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος έχει αρχίσει να σκέπτεται το επόμενο ματς, το Σάββατο με τη Λάρισα, αλλά και τους παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού. Ο Τάσος Παπάζογλου ακολούθησε μέρος του προγράμματος και υπάρχουν ελπίδες να αγωνιστεί, ενώ ο Μανώλης Παπαστεριανός υποβλήθηκε σε μαγνητική για τις ενοχλήσεις που έχει στη γάμπα.