Ο Μαρίνος Ουζουνίδης κράτησε το θετικό κομμάτι του παιχνιδιού. «Ας μην κρυβόμαστε, υπάρχει μεγάλη διαφορά με συλλόγους τέτοιου επιπέδου, αλλά προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με τους παίκτες μου».

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Μαρίνος Ουζουνίδης παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Μπάγερν, αλλά δεν παρέλειψε να δώσει τα συγχαρητήρια στους παίκτες του.

«Η ποιότητα των αντιπάλων μάς ανάγκασε να κάνουμε λάθη, απλά το μόνο κακό ήταν το γεγονός ότι δεχθήκαμε τα γκολ στο σημείο που είχαμε μπει καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Αναγνωρίζουμε την ανωτερότητα του αντιπάλου, αλλά δεν παύει να είμαστε στεναχωρημένοι λόγω της ήττας.

Απλά τόσο από αυτό το παιχνίδι όσο και από τα άλλα δύο σε τέτοιο υψηλό επίπεδο, φεύγουμε κερδισμένοι σε εμπειρίες.

Κόντρα στην Μπάγερν κάναμε πιστεύω το καλύτερο παιχνίδι μας ανασταλτικά και σίγουρα μένει μια πικρία από το γεγονός ότι δεχθήκαμε το πρώτο γκολ από στημένη φάση και από μια κόντρα όπου η μπάλα πήγε στον αντίπαλο» τόνισε ο έλληνας τεχνικός.

«Δεν συγκρινόμαστε»

Ο Κώστας Γαλανόπουλος μαζί με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ήταν από τους κορυφαίους της ΑΕΚ και ο λόγος που η Μπάγερν δεν μπόρεσε να βρει διαδρόμους προς τα αντίπαλα δίχτυα στη ροή του αγώνα (η ΑΕΚ δέχθηκε το πρώτο γκολ από στημένη φάση). Ο ίδιος παραδέχθηκε:

«Συνειδητοποιήσαμε σήμερα ότι όταν παίζεις σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος 100% καθ’ όλη τη διάρκειά του. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας για λίγο και δεχθήκαμε τα δύο γκολ».

«Αυτό που κρατάμε είναι η προσπάθεια» τόνισε ο αμυντικός μέσος της Ενωσης και συνέχισε: «Δεν μπορούμε καν να συγκριθούμε με την Μπάγερν. Αν έμπαινα σε διαδικασία να το κάνω, θα ήταν σαν να μην ξέρω πού βρίσκομαι. Αν ήμασταν πάντως λίγο πιο τυχεροί και βάζαμε ένα γκολ το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Είμαστε σε καλό επίπεδο».

Οσο για την προσωπική του απόδοση ο Γαλανόπουλος είπε: «Ηταν ένα παιχνίδι όπου χρειαζόμασταν πιο πολύ τα ανασταλτικά μας καθήκοντα. Και εγώ και ο Αντρέ ήμασταν πιο πίσω. Οταν τρέχεις τόσο πολύ δεν έχεις το κουράγιο να δημιουργήσεις. Ηταν ένα παιχνίδι όπου μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο».

Από την πλευρά του ο τεχνικός των Βαυαρών Νίκο Κόβατς θεώρησε αυτό το παιχνίδι ως… ασπιρίνη για την ομάδα του, παραδεχόμενος ότι: «Είμαστε στον δρόμο της… ανάρρωσης, απλά μας περιμένει δύσκολη συνέχεια καθώς όλοι θέλουν να νικήσουν μια τόσο μεγάλη ομάδα όσο είναι η Μπάγερν Μονάχου.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να μας κάνει τη ζωή δύσκολη, αλλά αμυνθήκαμε καλά».