ΤΑΙΝΙΑ

Οταν με παράτησε η Σάρα

STAR 01.30

Ο Πίτερ καταρρέει όταν τον εγκαταλείπει η επί έξι χρόνια σύντροφός του Σάρα Μάρσαλ. Προκειμένου να ξεπεράσει τον χωρισμό και την απόρριψη αποφασίζει να πάει διακοπές στη Χαβάη, αλλά η τύχη δεν τον ευνοεί. Τζέισον Σέγκελ, Κρίστεν Μπελ, Μίλα Κούνις, Ράσελ Μπραντ. Παραγωγή: ΗΠΑ, 2008. (102′) **

ΣΕΙΡΑ

Big little lies

ΕΡΤ1 23.30

Ο Νέιθαν προσκαλεί τη Μάντελιν και τον Εντ σε δείπνο για να συζητήσουν πώς θα δώσουν το καλό παράδειγμα στην Αμπιγκεϊλ. Η Σελέστ ετοιμάζεται για τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου σχετικά με το θεατρικό έργο της Μάντελιν και θυμώνει με την επιφυλακτική στάση που κρατά ο Πέρι σχετικά με την επιστροφή της στη δουλειά.

The wire

ΕΡΤ2 23.45

O Μπάρελ προσφέρει τη στήριξή του στον Ντάνιελς, ενώ προειδοποιεί τον Ρόουλς. Ο Μπαμπλς είναι ράκος, αφού το σχέδιό του για εκδίκηση στράφηκε εναντίον του.

ΕΚΠΟΜΠH

Η αυλή των χρωμάτων  

ΕΡΤ2 21.00

Στην πρεμιέρα του νέου κύκλου της η εκπομπή παρουσιάζει ένα από τα κορυφαία έργα της παγκόσμιας δραματουργίας, το αριστούργημα του Μπέρτολτ Μπρεχτ «Ο καλός άνθρωπος του Σετσουάν», το οποίο θα παρουσιαστεί σε λίγες μέρες στο Θησείον.