Η ουγγρική Βίντι δεν έχει χάσει το ενδιαφέρον της για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Κι ο Ραζβάν Λουτσέσκου έσπευσε να προειδοποιήσει, ενόψει του αποψινού αγώνα στο γήπεδο της Τούμπας, για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

«Είναι προφανές ότι είναι στο παιχνίδι της πρόκρισης. Μπορεί να έχει δείξει κάποιες αδυναμίες, ωστόσο στο παιχνίδι με την Τσέλσι είχε καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Είμαι σίγουρος πως θα έχουν ετοιμάσει τα πλάνα τους και περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι», σημείωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

«Είμαστε σε καλή περίοδο, έχουμε αυτοπεποίθηση, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως θα μπούμε στο γήπεδο έχοντας νικήσει. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, συγκεντρωμένοι, να βγάλουμε τα στοιχεία που έχουμε δείξει και να κυριαρχήσουμε στο γήπεδο. Είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από τα δύο προηγούμενα».

Ο ΠΑΟΚ έχοντας νικήσει την προηγούμενη αγωνιστική την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στη Λευκορωσία (4-1), με επικράτηση επί της Βίντι απόψε θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα νοκάουτ παιχνίδια.

«Δεν τελειώνει τίποτα, εμείς θέλουμε να νικήσουμε σε  όλα τα παιχνίδια στον όμιλο.  Είχαμε δύσκολους αγώνες από την αρχή της σεζόν, αλλά δείχνουμε ότι η ομάδα μεγαλώνει συνεχώς. Θέλουμε να πάμε έτσι μέχρι και το τέλος της φάσης των ομίλων» ήταν το σχόλιο του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ο ΠΑΟΚ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Αντρέ Βιεϊρίνια στο αποψινό ματς. «Αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στο τέλος του αγώνα με τον Αρη και δεν θέλουμε να τον πιέσουμε ή να ρισκάρουμε. Εχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας», εξήγησε ο Λουτσέσκου, ο οποίος ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε rotation.

«Δεν είναι μόνο έντεκα οι βασικοί. Εχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να χαρακτηριστούν έτσι. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να έχουμε σε κάθε παιχνίδι αυτούς που είναι στην καλύτερη κατάσταση. Παράλληλα, να μη χάνουμε την ισορροπία και τη νοοτροπία που έχουμε στον αγωνιστικό χώρο. Οποιοι είναι στο γήπεδο πρέπει να παίζουν για να νικήσουν» απάντησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Εκτός και ο Μαουρίσιο

Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το βάθος που έχει το ρόστερ: «Τα αποτελέσματα αυτό δείχνουν. Σίγουρα είμαι ικανοποιημένος. Κάθε παίκτης θέλει να αγωνίζεται σε κάθε παιχνίδι κι αν δεν συμβεί αυτό είναι απογοητευμένος. Αυτό είναι δείγμα αυτοπεποίθησης, εμπιστοσύνης και θέλησης. Η δύσκολη δουλειά είναι στους προπονητές, οι οποίοι πρέπει να βρουν το σωστό σημείο για να κάνουν αλλαγές. Να βοηθήσουν δηλαδή κάποιους παίκτες να έχουν ένα διάλειμμα, ώστε να ξεκουραστούν».

Ο Λουτσέσκου αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα. Ο Βιεϊρίνια δεν θα αγωνιστεί, ενώ εκτός φυσικά είναι και ο τραυματίας Μαουρίσιο. Οπως είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, ο Μάτος είναι έτοιμος καθώς προπονήθηκε και ενδέχεται να είναι στην αρχική ενδεκάδα. Οι δοκιμές στη χθεσινή προπόνηση ήταν αρκετές, αναμένεται να ξεκινήσει ο Τόσκα, αλλά και ο Πέλκας στη μεσαία γραμμή με τους Ελ Καντουρί και Λημνιό στα πλάγια, αντί Μπίσεσβαρ και Ζαμπά. Πιθανή και η χρησιμοποίηση του Νίκου Καρέλη από την αρχή του αγώνα, προκειμένου να πάρει ανάσες ο Πρίγιοβιτς.