Η αεροπορική εταιρεία Ryanair προσλαμβάνει προσωπικό καμπίνας, με συμβάσεις διάρκειας δύο ετών.

Τα προσόντα που θα πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι είναι:

– Αριστη γνώση αγγλικών.

– Διαβατήριο σε ισχύ.

– Το ύψος τους να είναι μεταξύ 1,57 μ. – 1,88 μ.

– Αριστη γνώση στην εξυπηρέτηση πελατών.

Η εταιρεία στους νέους υπαλλήλους προσφέρει μέσω ειδικού προγράμματος δωρεάν εκπαίδευση και δυνατότητα μονιμότητας. Επίσης, επίδομα βοηθητικών εξαρτημάτων ύψους 750 ευρώ καθώς και επίδομα παραγωγικότητας ύψους 1.800 ευρώ ετησίως.

Σημειώνεται πως η αξιολόγηση και η εκπαίδευση των νέων υπαλλήλων θα γίνει από την συνεργάτιδα εταιρεία Crewlink. Οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.crewlink.ie/apply-now/. Στην ηλεκτρονική αίτηση, μάλιστα, δίνεται η δυνατότητα στους υποψηφίους να «ανεβάσουν» προαιρετικά τόσο το βιογραφικό τους σημείωμα όσο και το διαβατήριό τους, το οποίο θα πρέπει, όπως ήδη αναφέρθηκε, να είναι σε ισχύ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν πως η προθεσμία για την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων λήγει για τους υποψηφίους στην Αθήνα στις 15 Νοεμβρίου 2018 και για τους υποψηφίους στη Θεσσαλονίκη η καταληκτική ημερομηνία είναι στις 28 Νοεμβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο email: applythroughlink@jobdescription.com.