Ο Παναιτωλικός κρατούσε τη νίκη μέχρι το 93′, αλλά ο Αστέρας επιβεβαίωσε ότι όλα του τα παιχνίδια κρίνονται στο φινάλε και ισοφάρισε με τον Καλτσά.

Αν ο γνωστός αμερικανός σκηνοθέτης Ντέιβιντ Φίντσερ αποφάσιζε να γυρίσει μια ποδοσφαιρική ταινία, ο φετινός Αστέρας Τρίπολης θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπόθεση. Ο Φίντσερ έχει δημιουργήσει ορισμένα από τα πιο σκοτεινά θρίλερ όλων των εποχών, με κορυφαίο όλων το «Seven». Ο Αστέρας μάς έχει προσφέρει φέτος τα περισσότερα ποδοσφαιρικά θρίλερ στη Σούπερ Λίγκα. Χθες στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό ήρθε ακόμα ένα.

Ακόμα ένα που το τελικό σκορ (1-1) διαμορφώθηκε στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα. Με τον Αστέρα να χαμογελά τούτη τη φορά, αφού κατάφερε να ισοφαρίσει τον Παναιτωλικό με γκολ του Καλτσά λίγο πριν από το φινάλε. Τι είχε προηγηθεί στα παιχνίδια του Αστέρα πριν από το χθεσινό; Μετρήστε.

Ηττα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης από τον Ολυμπιακό με 2-1, με γκολ του Νάτχο στο 92′ την 3η αγωνιστική. Ηττα με 2-0 από τον Αρη στη Θεσσαλονίκη την 5η αγωνιστική, με τον Γιουνές στο 87′ να ανοίγει το σκορ και τον Γκαρσία να πετυχαίνει δεύτερο γκολ στο 93′. Ισοπαλία 1-1 με τον Παναθηναϊκό την 6η αγωνιστική, με τους Πράσινους να ισοφαρίζουν με πέναλτι του Μακέντα στο 91′. Και ήττα με 3-2 από τον Ατρόμητο την 8η αγωνιστική, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 88′ με γκολ του Κουλούρη. Ο Αστέρας έχει χάσει συνολικά 5 βαθμούς από το 85′ κι έπειτα. Πήρε έναν χθες, χάρη στην εξαιρετική κίνηση του Δουβίκα από τα δεξιά στο 93′ και το γύρισμα στον Καλτσά, που σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Ο τυχερός της χθεσινής ημέρας ήταν ο Αστέρας. Στον ρόλο του άτυχου τούτη τη φορά ο Παναιτωλικός, ο οποίος είχε καταφέρει να προηγηθεί με τον Μοράρ στο 66′ έπειτα από ένα φάουλ που βρήκε στο τείχος και καρφώθηκε στο παραθυράκι. Σε ένα ματς τόσο κλειστό όσο το χθεσινό του Αγρινίου, με ελάχιστες φάσεις και από τις δύο ομάδες, το ένα γκολ μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ομως η μοίρα χρωστάει πολλά σε μια ομάδα σαν τον Αστέρα, που δουλεύει, πολεμάει, παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και στερείται βαθμούς στις λεπτομέρειες. Και ίσως στο Αγρίνιο να ξεκίνησε να του δίνει πίσω ό,τι μέχρι τώρα του έχει στερήσει.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Πάουλο, Μάζουρεκ (46′ Μπαρμπόσα), Μοράρ (75′ Καμαρά), Ντίας, Ρότσα, Μάλης, Αργκους, Λουσέρο, Μάνα (81′ Χαντάκιας).

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Βλάχος (45′ Κότσιρας), Κυριακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τόνσο (72′ Δουβίκας), Καλτσάς, Τσιλιανίδης (61′ Φερνάντεζ), Μανιάς.