Με τον Αραβίδη να κάνει χατ τρικ και τον ΟΦΗ να σημειώνει τρία γκολ από στημένες φάσεις, οι Κρητικοί επικράτησαν με 3-0 της Νίκης Βόλου χθες στο Γεντί Κουλέ για τη δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Αραβίδης στο 3′ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, ανοίγοντας το σκορ και στο 30′ με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ έκανε το 2-0 για τους Κρητικούς. Το τελικό 3-0 ήρθε και πάλι από τον έλληνα επιθετικό με πέναλτι στο 86′, με τον ΟΦΗ να φτάνει τους 4 βαθμούς και τη Νίκη να παραμένει χωρίς πόντο.

Τον ρόλο του φαβορί επιβεβαίωσαν και οι Λάρισα και Λεβαδειακός, παίζοντας εντός έδρας με τους Ηρόδοτο και Αρη Αβάτου αντίστοιχα. Με πρωταγωνιστές τους Μπαργκάν και Νούνιτς, που σκόραραν από δύο γκολ, η Λάρισα σκόρπισε με 4-1 τον Ηρόδοτο στο AEL FC Arena, κατακτώντας την πρώτη της νίκη στον θεσμό. Για τους Κρητικούς μείωσε στο 79′ Αϊτόν Μασάδο.

Εύκολο έργο και για τον Λεβαδειακό, ο οποίος επιβλήθηκε με 4-0 του Αρη Αβάτου και έφτασε και αυτός τους τρεις βαθμούς, μετά την ήττα την πρώτη αγωνιστική στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Ο Στανόγεβιτς στο 27′ άνοιξε το σκορ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός ήταν καταιγιστικός, πετυχαίνοντας τρία γκολ με τους Ιωαννίδη, Λιάγκα και Μητρόπουλο.

Ισοπαλία με Βόλο

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, η Λαμία έπεσε θύμα έκπληξης, αφού δεν κατάφερε να επικρατήσει εντός έδρας του Βόλου, μένοντας στο 1-1 και πλέον δυσκολεύει πολύ η υπόθεση πρόκριση για την ομάδα της Κεντρικής Ελλάδας. Η Λαμία άνοιξε το σκορ μόλις στο 14′ με γκολ του Τάσου Καραμάνου, αλλά ο Βόλος κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Αλμπέρτο Ρούσο ένα λεπτό πριν από το τέλος του ημιχρόνου και το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, με τον Βόλο να φτάνει τους τέσσερις βαθμούς.