Χωρίς κόσμο θα αγωνιστεί στο Περιστέρι ο ΠΑΟΚ, στο τελευταίο – πολύ – δύσκολο εμπόδιο για τον πρώτο γύρο κόντρα στον επίσης αήττητο (και δεύτερο με δύο βαθμούς διαφορά) Ατρόμητο.

Η ίδια η διοίκηση των κυπελλούχων Ελλάδας προτρέπει τον κόσμο να μην πάει στο Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου (με δεδομένο άλλωστε και την αρνητική στάση της Αστυνομίας αλλά και του Ατρομήτου που δεν συνηθίζει να δίνει εισιτήρια στις φιλοξενούμενες ομάδες) και το μήνυμα στην ανακοίνωση είναι σαφέστατο: «Παρακαλούμε όλους τους φιλάθλους να ασπαστούν και

να κερδίσουν με τη συμπεριφορά τους τον μεγάλο στόχο! Να μη δώσουμε κανένα δικαίωμα να αφαιρεθούν αυτά που οι ποδοσφαιριστές μας κατακτούν στο χορτάρι.

Να μην ξεχνάμε πως είμαστε ακόμη στην αρχή, μια ιδανική αρχή, και με υπερπροσπάθεια ξεπεράσαμε το μειονέκτημα της αφαίρεσης δυο βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα.

Να αποδεικνύουμε καθημερινά όλοι μαζί πως έχουμε την εμπειρία και την ωριμότητα να διαχειριστούμε τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος και να ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας προς το κοινό μας όραμα!» αναφέρει το πιο χαρακτηριστικό κομμάτι της ανακοίνωσης, ενώ δεν σταματάει εκεί, αλλά το γενικεύει κάνοντας και λόγο για τη συμπεριφορά που θα πρέπει να έχουν σε όλα τα παιχνίδια οι οπαδοί του Δικεφάλου.

«Θα θέλαμε θερμά να παρακαλέσουμε, όχι μόνο τώρα, αλλά και για ολόκληρη τη σεζόν, τον κάθε φίλαθλό μας να τιθασεύσει τη λατρεία του για την ομάδα, την ανάγκη του να βρίσκεται κάθε λεπτό δίπλα της και να σεβαστεί αυτήν, αλλά και ανάλογες αποφάσεις στο μέλλον» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ, που πέρυσι έχασε ουσιαστικά το πρωτάθλημα από την ανοησία ενός οπαδού του (που πέταξε ένα ρολό ταμειακής μηχανής προς τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και χτύπησε τον τεχνικό της πειραϊκής ομάδα Οσκαρ Γκαρσία) αλλά και του Ιβάν Σαββίδη που μπήκε οπλοφορώντας στο γήπεδο για να διαμαρτυρηθεί για την απόφαση του διαιτητή Γιώργου Κομίνη να μην κατακυρώσει το γκολ του Βαρέλα στον αγωνιστικό χώρο (διότι κατόπιν εορτής το μέτρησε στα αποδυτήρια και στο φύλλο αγώνα!).

Παράλληλα, οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν δημιουργήσει θέματα σε εκτός έδρας παιχνίδια (π.χ. Γιάννινα) όπου έβαζαν την ομάδα τους σε κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών.

«Ονειρο ζωής η νέα Τούμπα»

Ονειρο ζωής για κάθε φίλο του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε τη νέα Τούμπα ο μεγάλος Γιώργος Κούδας μιλώντας στον Arena fm 89,4.

«Ονειρεύτηκα τη νέα Τούμπα για πρώτη φορά όταν ήμουν 12 ετών. Τότε χτιζόταν το γήπεδο και κάναμε προπονήσεις εμείς στην Αγία Βαρβάρα. Ονειρευόμουν τότε πως θα γίνει το γήπεδο. Εκεί, είχα υπογράψει και το πρώτο μου δελτίο. Σήμερα υπάρχουν προϋποθέσεις για να γίνει ένα υπερσύγχρονο γήπεδο για τον ΠΑΟΚ, και το θείο δώρο που ονομάζεται Ιβάν Σαββίδης θα το κάνει και αυτό και μια μεγάλη ομάδα. Οπωσδήποτε πρέπει να μείνει στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ.

Αν γίνει ένα στάδιο που θα είναι σύγχρονο, όπως της Γιουβέντους ή της Μπάγερν, πρέπει να παραμείνει στην Τούμπα» τόνισε χαρακτηριστικά ο εμβληματικός παίκτης στην ιστορία του Δικεφάλου, που μίλησε και για την ομάδα: «Ο δρόμος που βαδίζει ο ΠΑΟΚ αυτήν τη στιγμή πιστεύω είναι δρόμος ευρωπαϊκής ομάδας σε όλα τα επίπεδα.

Η ομάδα έχει δείξει το πραγματικό πρόσωπό της σε όλα τα ματς, εκτός από το παιχνίδι με τη Βίντι. Εχει σταθερότητα, έχει ηρεμία, που πηγάζουν από όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην ομάδα, αλλά

θα πρέπει να ολοκληρώσει τη χρονιά έτσι, σαν μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ. Εχει ποιοτικούς παίκτες, έχει λύσεις για όλες τις θέσεις, δεν ξεφεύγει ποτέ και παίζει ήρεμα» είπε, ενώ υπογράμμισε ότι θεωρεί ιδανική επιλογή τον Αγγελο Αναστασιάδη για την εθνική ομάδα.