Την πρώτη του επίσημη νίκη στη σεζόν σημείωσε ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος επικράτησε με το εντυπωσιακό 5-0 του Παραλιμνίου στη Ριζούπολη και πλέον θέλει μια ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική με τα Τρίκαλα για να ακολουθήσει τον Αστέρα Τρίπολης στην επόμενη φάση. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 19′ με τον Ζαγκουαρίμπε και ήταν καταιγιστικοί στο δεύτερο μέρος, πετυχαίνοντας άλλα τέσσερα γκολ.

Ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 στο 46′, ενώ σημείωσε και τρίτο γκολ στο 66′. Δέκα λεπτά νωρίτερα είχε σκοράρει και ο Μασάντο, ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Κοντογιαννόπουλος στο 72′.

Για τον 6ο όμιλο, η Ξάνθη δυσκολεύτηκε στην Κέρκυρα και χρειάστηκε ένα γκολ στο 93′ για να πάρει τη νίκη, που την έφερε στους 4 βαθμούς και μια ανάσα πλέον από την πρόκριση. Η ομάδα του Ράσταβατς παρά τις ευκαιρίες δεν κατάφερε να βρει το γκολ νωρίτερα, αλλά σε μία από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα ήρθε ο Κασάδο να σκοράρει και να χαρίσει τη νίκη.

Στο τελευταίο ματς της ημέρας, για τον πρώτο όμιλο, ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε τη νίκη και τα πολλά γκολ που ήθελε για να επωφεληθεί σε περίπτωση ισοβαθμίας στον όμιλο. Οι Ηπειρώτες είχαν σε τρομερή βραδιά τον Λουκίνα, ο οποίος σημείωσε τέσσερα γκολ, καθαρίζοντας το ματς από το πρώτο ημίχρονο με χατ τρικ (2′, 31′, 41′). Ο Σκόνδρας στο 68′ έκανε το 4-0, για να έρθει ο Λουκίνας λίγο αργότερα να γράψει το τελικό 5-0.