Συνολικά 29 πτυχιούχους φυσικής αγωγής πρόκειται να προσλάβει ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Αθληση για Ολους» την περίοδο 2018-2019. Οι συμβάσεις που θα υπογράψουν οι προσληφθέντες είναι ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ μηνών με ωριαία αποζημίωση. Μεταξύ των ειδικοτήτων των γυμναστών που ζητούνται είναι: ενόργανη γυμναστική, παραδοσιακοί χοροί, κλασικός αθλητισμός, αντισφαίριση, ειδική φυσική αγωγή, πετοσφαίριση, ποδόσφαιρο, ρυθμική γυμναστική, καλαθοσφαίριση, τάε κβον ντο, καθώς και αθλητικές δραστηριότητες κλειστών χώρων ή αεροβικής ή γυμναστικής ή άσκησης σε γυμναστήρια (με γνώσεις zumba, pilates, yoga, αεροβικής).

Μάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν ηλικία έως 60 ετών, ενώ βασικό κριτήριο κατάταξης των υποψηφίων είναι η ανεργία. Σε περίπτωση δε που δεν υπάρχει ικανός αριθμός ανέργων, προκειμένου να εξασφαλιστεί η υλοποίηση των συγκεκριμένων αθλητικών προγραμμάτων, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης (ΚΔΕΔΑΜ) δύναται να προσλάβει πτυχιούχους φυσικής αγωγής οι οποίοι δεν είναι άνεργοι. Ανάμεσα στα απαραίτητα δικαιολογητικά τα οποία καλούνται να καταθέσουν οι υποψήφιοι είναι και τα έγγραφα που αποδεικνύουν την προϋπηρεσία τους, όπως για παράδειγμα βεβαιώσεις προϋπηρεσίας σε προγράμματα άθλησης για όλους όπου εμφανίζονται ξεκάθαρα οι μήνες και οι ώρες απασχόλησης ανά μήνα, καθώς και βιογραφικό σημείωμα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση στο Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, στην ακόλουθη διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου 157, Αμπελόκηποι, εντός Δημοτικού Σταδίου Κ. Καραμανλής, τηλ. 2310-725.775 και ώρες 09.00-13.30. Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου.