Η Λαμία κατάφερε να πάρει έναν σημαντικό βαθμό στους Ζωσιμάδες, προσθέτοντας άλλη μία ουσιαστική εμφάνιση από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα ο Μάκης Χάβος. Το 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα φέρνει χαμόγελα αισιοδοξίας στη Λαμία, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που νίκησαν για τελευταία φορά στις 28/9 (τον Αρη). Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έμεινε για πέμπτο παιχνίδι χωρίς νίκη. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι  τρέχουν αήττητο σερί έξι αγώνων.

«Δεν είναι σε καλό φεγγάρι η ομάδα, αλλά έχω πίστη στα παιδιά και στο έμψυχο υλικό», σημείωσε ο Γιάννης Πετράκης. «Εχουμε όμως δρόμο ακόμα. Αν δούμε μέχρι τώρα το πρωτάθλημα να παρατηρήσουμε ότι δεν είναι εύκολα τα πράγματα για όλες τις ομάδες. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βάλουμε αυτά που πρέπει στο παιχνίδι μας και να βελτιωθούμε. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο για όλες τις ομάδες».

«Πατούσαμε καλύτερα στο γήπεδο, σε ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Πιστεύω ότι πήραμε έναν καλό βαθμό σε μια δύσκολη έδρα, όπου άλλες ομάδες θα δυσκολευτούν», υποστήριξε ο Μάκης Χάβος. Οσον αφορά το αήττητο σερί, ο προπονητής της Λαμίας σημείωσε: «Πιστεύω ότι το βασικό στοιχείο είναι η ομαδική αμυντική λειτουργία. Θεωρώ ότι έγινε καλή αξιολόγηση του ρόστερ, υπάρχουν ποιοτικοί παίκτες και μπορούμε να έχουμε κατοχή όταν χρειαστεί. Το πιο σημαντικό όμως είναι να μη δεχθείς γκολ και αυτό το καταφέραμε».

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Σιόντης (70′ Νικολιάς), Τσικάρσκι, Αποστολόπουλος, Ντόλοβατς, Βιντάλ (26′ λ.τ. Κάστρο), Μυστακίδης (62′ Ξυδάς), Αθανασιάδης.

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοβ (90′ Μελισσάς), Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Σκαρντοβέλι, Σκόνδρας, Δημούτσος, Επστάιν (79′ Ρόμανιτς), Μπερτόλιο, Καραμάνος (90′ Ασίνγκμπα), Μπαράλες.