Το «Κίκερ» βγάζει στη σέντρα τους ποδοσφαιριστές που με τη στάση τους υπονομεύουν τα σχέδια του προπονητή τους Νίκο Κόβατς. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Χούμελς, Ρόμπεν, Ριμπερί και Μίλερ δεν εμπιστεύονται τον κροάτη προπονητή και δεν κάνουν το παραμικρό για να αλλάξει το αρνητικό κλίμα στην ομάδα. Η σύζυγος του τελευταίου, Λίζα, αναφέρθηκε μάλιστα με υποτιμητικά σχόλια στον Κόβατς σε post στο Instagram κατά τη διάρκεια του τελευταίου παιχνιδιού με τη Φράιμπουργκ, γιατί άργησε να ρίξει στο παιχνίδι τον Μίλερ.

Οι τέσσερις αντάρτες είναι δυσαρεστημένοι με το rotation του Κόβατς θεωρώντας πως δεν επαρκεί ώστε να είναι ανταγωνιστικοί.

Υποστηρίζουν επίσης πως ο προπονητής τους είναι πεισματάρης επιμένοντας στο αγωνιστικό σύστημα 4-1-2-2-1 χωρίς να έχει εναλλακτικό σχέδιο σε περίπτωση που δεν λειτουργεί.

Στο δημοσίευμα τονίζεται πως ο αθλητικός διευθυντής Χασάν Σαλιχάμιτζιτς αν και είναι προσωπικός φίλος του Κόβατς δεν δείχνει διάθεση να τον στηρίξει.

Να σημειωθεί πως οι Ρόμπεν, Ριμπερί, Μίλερ και Χούμελς φέρεται να είχαν πρωταγωνιστήσει στην περυσινή εξέγερση κατά του Κάρλο Αντσελότι που οδήγησε τον Ιταλό εκτός Μπάγερν. Μόλις πρόσφατα ο Αντσελότι δήλωσε πως η Μπάγερν δεν ήθελε να αλλάξει και μάλλον συνεχίζει να μη θέλει.

Πρόβλημα για Λίβερπουλ

Η Μπάγερν όμως δεν είναι η μόνη που αντιμετωπίζει προβλήματα αυτό το διήμερο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Λίβερπουλ αναγκάστηκε να αφήσει στην Αγγλία τον Ελβετό με τις αλβανικές ρίζες που έχει γεννηθεί στο Κόσοβο Σερντάν Σακίρι ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, στο Βελιγράδι, για να μην προκαλέσει αντιδράσεις μεταξύ των Σέρβων. Στο Μουντιάλ της Ρωσίας ο Σακίρι είχε πανηγυρίσει γκολ που πέτυχε εναντίον της σερβικής ομάδας σχηματίζοντας με τα χέρια του τον αετό, σύμβολο της Μεγάλης Αλβανίας, γεγονός που εξόργισε τους Σέρβους, ενώ η FIFA του επέβαλε χρηματικό πρόστιμο. Ο Γιούργκεν Κλοπ διευκρίνισε πως η Λίβερπουλ είναι μια μεγάλη ομάδα που όμως δεν μεταφέρει κανένα πολιτικό μήνυμα και το μόνο που επιθυμεί είναι να επικεντρωθεί στο ποδόσφαιρο.

Στο Μιλάνο η Ιντερ υποδέχεται την Μπαρτσελόνα με την οποία ταξίδεψε και ο Μέσι, χωρίς όμως να έχει πάρει την έγκριση των γιατρών για να αγωνιστεί.

Το σημερινό πρόγραμμα (σε παρένθεση η βαθμολογία):

1ος όμιλος: Μονακό (1) – Μπριζ (1), Ατλέτικο (6) – Ντόρτμουντ (9).

2ος όμιλος: Ιντερ (6) – Μπαρτσελόνα (9), Τότεναμ (1) – Αϊντχόβεν (1).

3ος όμιλος: Ερυθρός Αστέρας (1) – Λίβερπουλ (6), Νάπολι (5) – Παρί (4).

4ος όμιλος: Σάλκε (5) – Γαλατασαράι (4), Πόρτο (7) – Λοκομοτίβ (0).

Κι ο Μαντσίνι στη δίνη των Football Leaks

Από την Αλ Τζαζίρα πληρωνόταν ο Ρομπέρτο Μαντσίνι το 2011 μέσω της οφσόρ εταιρείας Sparkleglow Holdings, που είχε έδρα τον Μαυρίκιο, σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία των Football Leaks. Λεπτομέρεια: ο Μαντσίνι τότε ήταν προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι.