Με κινητήριο δύναμη το έργο που έχει επιδείξει τα τέσσερα αυτά χρόνια, η δημοτική Αρχή της πόλης, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι έδωσαν το «παρών» στο νέο μεγάλο αγώνα που ξεκινά ο Πειραιάς Νικητής για τη διεκδίκηση μίας ακόμη θητείας. Η συνάντηση του συνδυασμού που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη στο Δημαρχείο της πόλης, παρουσία και του πρώτου σε σταυρούς εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου Βαγγέλη Μαρινάκη, σηματοδότησε την έναρξη της νέας εκλογικής μάχη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία σημειωτέον είχε πανηγυρικό χαρακτήρα, στελέχη εξέφρασαν τη στήριξή τους στο πρόσωπο του Γιάννη Μώραλη, έχοντας κοινό όραμα να γίνει ο Πειραιάς, η πόλη που αξίζει στους κατοίκους της.

ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ. Ο αντιδήμαρχος Προσόδων και Εμπορίου με αρμοδιότητα στη Διεύθυνση Προσόδων και Εμπορίου Γιάννης Μελάς, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι αδιαμφισβήτητο στον Πειραιά το έργο που έχει κάνει η δημοτική Αρχή, είτε με πόρους του δήμου, είτε με τις δωρεές που έχει κάνει ο εμπνευστής του Πειραιά Νικητή, Βαγγέλης Μαρινάκης. Το πρόγραμμά μας υλοποιείται, οι ιδέες μας εφαρμόζονται στην πόλη και είμαι σίγουρος ότι οι Πειραιώτες θα μας εμπιστευθούν στις επόμενες δημοτικές εκλογές».

Για επιτυχημένη ομάδα του Πειραιά Νικητή με δήμαρχο τον Γιάννη Μώραλη και «ψυχή» τον Βαγγέλη Μαρινάκη έκανε λόγο η πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας του Δήμου Πειραιά, δημοτική σύμβουλος Σταυρούλα Αντωνάκου. «Θα συνεχίσουμε για να κάνουμε πράξη αυτό που όλοι μαζί είχαμε ως κοινό παρονομαστή, να κάνουμε τον Πειραιά νικητή, τον Πειραιά που όλοι μας αγαπάμε».

«Εργαστήκαμε σκληρά και συνεχίζουμε ακόμη πιο εντατικά για να γίνει το όραμα πραγματικότητα» δήλωσε η Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου αντιδήμαρχος Οικονομικών, με αρμοδιότητα στη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών. Η βελτίωση της πόλης του Πειραιά είναι προτεραιότητα για τον δημοτικό σύμβουλο Αλέξανδρο Τζεφεράκο, ο οποίος στην τοποθέτησή του επεσήμανε χαρακτηριστικά πως το 2014 η επιλογή του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πρόσωπο του Γιάννη Μώραλη τον δικαίωσε: «Με την πραότητα, την εργατικότητα, την ανθρώπινη αντιμετώπιση σε όλα τα προβλήματα των συμπολιτών μας, πέρα από κόμματα και ρουσφέτια, την εφαρμογή αξιοκρατίας, την απόλυτη βελτίωση στις υπηρεσίες του δήμου και με ουσιαστικό έργο σε όλους τους τομείς. Θα συνεχίσω να τον στηρίζω στην προσπάθεια, για να βελτιώσουμε την πόλη μας».

Στο πλευρό του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τάχθηκε και η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Πολιτισμού, με αρμοδιότητα την εποπτεία και τον συντονισμό της Διεύθυνσης Πολιτισμού, εκτός του Τμήματος Αθλητισμού Ειρήνη Νταϊφά. «Συνεχίζουμε όλοι μαζί και ακάθεκτοι για έναν καλύτερο Πειραιά, για να μπορέσουμε να δούμε το έργο που έχουμε επιτελέσει εδώ και τεσσεράμισι χρόνια να παίρνει σάρκα και οστά και να φτάσουμε στο αίσιο αποτέλεσμα: έναν Πειραιά μεγάλο και δυνατό». Από την πλευρά του και ο πρόεδρος της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας και πρόσφατα εκλεγμένος πρόεδρος ΝΟΔΕ Α’ Πειραιά και Νήσων, Γιάννης Βοϊδονικόλας στηρίζει τον δήμαρχο Πειραιά, προκειμένου να συνεχιστεί το έργο που ξεκίνησαν όλοι μαζί το 2014.

ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις των δημοτικών συμβούλων Κυριακής Λαουλάκου και Αντώνη Νικοπολίδη, οι οποίοι με τη σειρά τους δήλωσαν την αμέριστη στήριξη στη δημοτική Αρχή, με την οποία θα προχωρήσουν – όπως ανέφεραν – «όλοι μαζί».

«Η στήριξη στο έργο που έχει γίνει θα συνεχιστεί και σε αυτόν τον προεκλογικό αγώνα. Οπως είπαν ο Γιάννης Μώραλης και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, οι φιλίες ποτέ δεν προδίδονται και χρόνο με τον χρόνο γίνονται πιο δυνατές» δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Γέμελος.

Ενωτικό μήνυμα και στήριξη της προσπάθειας του Πειραιά Νικητή έστειλαν επίσης τα στελέχη του Συνδυασμού Παναγιώτης Αβραμίδης, Χρήστος Αγραπίδης, Αλέξανδρος Αργουδέλης, Καλλιόπη Αστεριάδη, Ανδρέας Βεντούρης, Σταύρος Βοϊδονικόλας, Στυλιανός Γαϊτανάρος, Γιώργος Δαβάκης, Σταύρος Ελληνιάδης, Χαραλαμπία Ζηλάκου, Νικόλαος Καλαμακιώτης, Παναγιώτης Καλογερόγιαννης, Νικόλαος Καρβουνάς, Νικόλαος Κούβαρης, Νίκος Μαντούβαλος, Εμμανουήλ Μαυριδάκης, Χρήστος Σδρένιας, Κυριάκος Σιγαλάκος, Νικήτας Γκόλφης, Λίνα Αθανασίου, Χαράλαμπος Λιακόσταυρος και Αναστάσιος Πούλος.