«Ποιος είναι απόψε ο τυχερός, στο Λαύριο γίνεται χορός» λέει το τραγούδι του Νίκου Γκάτσου και του Μάνου Χατζιδάκι, που ο Ράιαν Χάροου το ερμήνευσε α λα Μπιθικώτσης στη σκηνή του Περιστερίου!

Οι… προλετάριοι της δυτικής όχθης τιθάσευσαν το «πρέπει» τους, έριξαν στο κανναβάτσο το Λαύριο, συνεχίζουν την άπταιστη διαδρομή τους (7-0) στην Basket League και ο αμερικανός πόιντ γκαρντ νιώθει σαν ένας μικρός… Αντετοκούνμπο! Από πού κι ώς πού; Την ώρα που ο Γιάννης (με 35 πόντους, 18 ριμπάουντ και 8 ασίστ) οδηγούσε τους Μπακς από το -11 στη νίκη επί των Σπερς με 135-129, τους στερέωνε στο Νο 2 της κατάταξης (14-5) και έθετε για τα καλά την υποψηφιότητά του στην πρώιμη κουβέντα για το βραβείο του MVP, ο Χάροου το έχει κιόλας στο τσεπάκι του!

Είναι μακράν ο πολυτιμότερος παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος κι όποιος έχει αντίρρηση, ιδού τα έπη του, ιδού και το πήδημα!

Οι αριθμοί δεν λένε ψέματα: ο παίκτης που συστήθηκε στην ελληνική πιάτσα τη σεζόν 2015-16 με το Ρέθυμνο (2015-16) είναι πρώτος στην αξιολόγηση (18,5), δεύτερος σκόρερ (16,5), δεύτερος πασέρ (5,1), τέταρτος σε ποσοστό στα δίποντα (62,7%) και – με τη λογική του «nobody is perfect» – κάνει και τα περισσότερα λάθη (3)!

Τιμή στον White Chocolate!

«Με έχει βοηθήσει πολύ ο κόουτς Πεδουλάκης. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ μου έμαθε πολλά πράγματα και μου άνοιξε τους ορίζοντές μου. Με εμπιστεύεται, μου έδωσε πρωταγωνιστικό ρόλο και νιώθω ότι είμαι ο καταλύτης της ομάδας» τονίζει ο 27χρονος γκαρντ από τη Φλόριντα, ο οποίος φορά τη φανέλα με το Νο 55, αποτίνοντας τιμή στο παιδικό ίνδαλμά του, τον γκαρντ Τζέισον Γουίλιαμς, που λόγω του φανταχτερού στυλ του έφερε το παρατσούκλι «White Chocolate»!