Ο Γιώργος Μασούρας κέρασε τους συμπαίκτες του στον Πανιώνιο για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό (από τον Ιανουάριο) με τους τρεις βαθμούς στο ματς με τη Λαμία (1-0). Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής εκμεταλλεύτηκε στο 84′ τη μοναδική ίσως στιγμή αδράνειας της άμυνας των φιλοξενουμένων και νίκησε τον Σαράνοφ για να δώσει την τρίτη συνεχόμενη νίκη στον Πανιώνιο. Να θυμίσουμε ότι ο Μασούρας είχε σημειώσει και το γκολ στο 1-0 επί της Ξάνθης στα Πηγάδια, την προηγούμενη αγωνιστική.

Στο χθεσινό ματς έχασε σπουδαία ευκαιρία σε τετ α τετ στο 5ο λεπτό (απέκρουσε ο Σαράνοφ), αλλά βρήκε τον στόχο στο 84′.

«Αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα στη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί», είπε ο τεχνικός του Πανιωνίου, Ζοζέ Ανιγκό.

Αντίθετα, απογοητευμένος ήταν ο Μάκης Χάβος: «Κρίμα. Να δημιουργείς τόσες ευκαιρίες και τελικά να μην παίρνεις ούτε ένα βαθμό…», είπε ο τεχνικός της Λαμίας για την πρώτη ήττα ύστερα από επτά παιχνίδια.

Η Λαμία ήταν καλύτερη έως το 60′, όταν ο Μπερτόλιο δημιουργούσε συνεχώς φάσεις, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Μάτιτς Κότνικ είχε εξαιρετικές επεμβάσεις. Ο Πανιώνιος «ξύπνησε» μετά το 60′ και σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι κινήσεις του Ανιγκό, αρχικά με τον Καμαρά και στη συνέχεια με τον Σίντι Αλί.  Πριν από το γκολ του Μασούρα είχε δύο καλές φάσεις με τον Κούρντι.

 

Πανιώνιος (Ζοζέ Ανιγκό): Κότνικ, Ντομίγκεζ, Μπανανά, Κούρντι, Κότσιτς, Οικονομίδης (90’+1′ Παπαγεωργίου), Πιρίς (56′ Σίντι Αλί), Κεϊτά, Τσιλούλης (46′ Καμαρά), Μασούρας, Ντουρμισάι.

Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Δημούτσος (71′ Οσμάν), Αντέτζο, Ασίκμπα, Επστάιν (81′ Ρόμανιτς), Σκόνδρας, Πλιάτσικας, Μπαράλες, Μπερτόλιο (81′ Καραγκούνης), Καραμάνος.