Ο Χαμζά Γιουνές επιστρέφει στη βασική ενδεκάδα του Αρη, στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο τυνήσιος επιθετικός αγωνίστηκε ως αλλαγή κόντρα στον ΟΦΗ, αλλά πέτυχε στις καθυστερήσεις τα δύο γκολ με τα οποία ο Αρης πέτυχε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη με ανατροπή.

Ο Γιουνές πάντως δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την αμφισβήτηση στο πρόσωπό του μετά το χαμένο πέναλτι στο ματς με τον ΠΑΟΚ: «Ηταν όλοι εναντίον μου. Ξέρω την ποιότητά μου, τον εαυτό μου, όλοι μπορούν να χάσουν ένα πέναλτι. Αυτό που με πείραξε είναι πως βρέθηκα εκτός ομάδας. Το να χάσεις ένα πέναλτι είναι φυσιολογικό. Μετά δεν έπαιξα κόντρα στην ΑΕΚ, δεν έχει σημασία. Δεν μπορώ να παίζω σε κάθε ματς, αλλά αυτό που ένιωσα είναι πως όλοι ήταν ξαφνικά εναντίον μου, ενώ έπρεπε να γίνει το αντίθετο», είπε ο 32χρονος επιθετικός.

Ο Γιουνές αναφέρθηκε και στον νέο προπονητή του Αρη, Σάββα Παντελίδη: «Προσπαθεί να πάρει το καλύτερο από τον καθένα, να διορθώσει τα λάθη μας. Θα είναι σκληρή η δουλειά και για εμάς και για τον προπονητή, αλλά θα μας οδηγήσει σε κάτι καλό μελλοντικά. Είναι κοντά στους παίκτες, κάνουμε καλές προπονήσεις. Μόνο θετικά στοιχεία υπάρχουν μέχρι στιγμής από την παρουσία του».

Ο Παντελίδης δεν έχει αποφασίσει ακόμα ποιος θα είναι δίπλα στον Σιώπη στα αμυντικά χαφ (Μπάσα ή Ματίγια), ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει και ποιος θα είναι στο δεξί άκρο της άμυνας (Τζανακάκης ή Κωνσταντινίδης).