Ιπτάμενους συνοδούς αναζητούν δύο μεγάλες αεροπορικές εταιρείες και συγκεκριμένα η Emirates και η Saudi Arabia, διοργανώνοντας για τον σκοπό αυτό ημέρα καριέρας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης.

Η Emirates αναζητά αφοσιωμένους εργαζομένους, ανοιχτούς στις προκλήσεις, με θετική προσωπικότητα και πάθος για παροχή υψηλών υπηρεσιών. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ηλικίας έως 21 ετών και ελάχιστο ύψος 160 cm. Θα πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι λυκείου να μιλούν και να γράφουν πολύ καλά αγγλικά, ενώ δεν πρέπει να έχουν τατουάζ σε ορατά σημεία τους σώματός τους. Οι υποψήφιοι από την Ελλάδα που επιθυμούν να ξεκινήσουν την αεροπορική τους καριέρα μπορούν να επισκεφθούν τις Open Days της Emirates, με το βιογραφικό τους στα αγγλικά και μία πρόσφατη φωτογραφία στις 11 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη και στις 21 Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο της Κρητης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση της εταιρείας https://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew

Saudi Arabia. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι λυκείου και η ηλικία τους θα πρέπει να είναι μεταξύ 20 και 30 ετών, ενώ για όσους έχουν εμπειρία σε άλλη αεροπορική εταιρεία το όριο ηλικίας είναι τα 35 έτη.

Επίσης, οι υποψήφιες θα πρέπει να γνωρίζουν καλά αγγλική.

Η εταιρεία προσφέρει ανταγωνιστικό μισθό και ιατρική περίθαλψη.

Για τον σκοπό αυτό η εταιρεία πραγματοποιεί Open Day στις 20 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη και στις 27 Ιανουαρίου στην Αθήνα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας http://www.saudiairlines.com