Ενισχυμένος (αν και πρόκειται για επένδυση μέλλοντος) θα παρουσιαστεί απόψε (19.00, ΕΡΤ1) στη Λαμία ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ, που θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα και να αυξήσει τη διαφορά από τον δεύτερο τουλάχιστον στους έξι βαθμούς (εφόσον νικήσει ο Ολυμπιακός).

ΠΑΟΚ και Ξάνθη έδωσαν τα χέρια για τον νεαρό Δημήτρη Μελιόπουλο, που για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι παίκτης του Δικεφάλου είτε μετακομίσει τώρα είτε αργότερα στην Τούμπα.

Πρόκειται για έναν ελπιδοφόρο αμυντικό χαφ, που παίζει και ως στόπερ, ενώ είναι μέλος και της εθνικής ομάδας κάτω των 19, με τον ΠΑΟΚ να επενδύει στο μέλλον και τον ελληνικό κορμό, ακόμα και αν ο παίκτης (πιθανότατα) μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν στα Πηγάδια και προβάρει τα μαυρόασπρα το καλοκαίρι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τον παίκτη παρακολουθούσε και η γαλλική Ρεν.

Απόψε στη Λαμία

Στα καθαρά αγωνιστικά, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε αναφερθεί από το βράδυ της Πέμπτης κιόλας, λίγα λεπτά μετά τη συντριβή από την Τσέλσι, στην κρισιμότητα του αγώνα κόντρα στην ανερχόμενη (επί τεχνικής ηγεσίας Μάκη Χάβου) Λαμία και ζήτησε από τους παίκτες του να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο.

Διότι στο Λονδίνο εκ των πραγμάτων η αποστολή των κυπελλούχων Ελλάδος ήταν δύσκολη, όμως την έκαναν από την πρώτη στιγμή να μοιάζει με βουνό οι παίκτες του ΠΑΟΚ με την αποβολή του Χατσερίντι στο 7′ μετά το λάθος γύρισμα του Μάτος.

Η Λαμία βρίσκεται σε ανοδική πορεία και το παιχνίδι θέλει μεγάλη προσοχή, γι’ αυτό και ο ρουμάνος τεχνικός έχει κάνει «πλύση εγκεφάλου» στους παίκτες του προκειμένου να βγάλουν εντελώς από το μυαλό τους την Ευρώπη και τις αυξημένες πλέον πιθανότητες πρόκρισης στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ (με νίκη επί της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στην Τούμπα και ήττα την ίδια στιγμή της Βίντι από την Τσέλσι στην Ουγγαρία).

Η άμυνα είναι το ζητούμενο για τους Θεσσαλονικείς για να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους και να επανέλθουν στις εκτός έδρας νίκες μετά το 1-1 στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.