«Επιχείρηση Σαχτιόρ» για την ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, η αποστολή του οποίου ταξίδεψε χθες στη Λευκορωσία ενόψει του αυριανού επαναληπτικού για το CEV Cup.

Ο προπονητής των Ερυθρολεύκων, Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ, έχει φροντίσει να επισημάνει στους παίκτες του ότι, παρά την εύκολη επικράτηση στο πρώτο ματς, η ρεβάνς στην πόλη Μογκίλιοφ θα είναι εντελώς διαφορετική. Αλλωστε και μετά το παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ο προπονητής του Ολυμπιακού επανέλαβε πως «θέλαμε καλή απόδοση ώστε να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα στη Λευκορωσία, όπου η Σαχτιόρ θα είναι πιο δυνατή».

Στους ίδιους ρυθμούς όμως είναι και η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Η προετοιμασία της «επιχείρησης Μλάντοστ», ενόψει του αυριανού αγώνα στο κολυμβητήριο του Πειραιά, άρχισε και οι Ερυθρόλευκοι έχουν στόχο τη δεύτερη νίκη τους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μλάντοστ μετέχει παράλληλα και στην αδριατική Λίγκα, στην οποία είναι στην πρώτη θέση με επτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

n Πολύ καλή εμφάνιση για τον Παναθηναϊκό στο Βραχάτι και νίκη επί του Παμβοχαϊκού με 3-0 (25-21, 25-18, 25-20), στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 8η αγωνιστική της Volley League. Από τους Πράσινους εξαιρετικός ήταν ο Γιορντάνοφ (14 π.), ενώ πολύ καλή παρουσία είχαν και οι Ράπτης, Πελεκούδας. Πρώτος σκόρερ του Παμβοχαϊκού ήταν ο Ολιβέιρα (16 π.).