Δύο επιπλέον παίκτες σε σχέση με τα προηγούμενα ματς θα έχει στη διάθεσή του στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τη Ζαλγκίρις ο Ντέιβιντ Μπλατ: τον Αξελ Τουπάν, ο οποίος τραυματίστηκε την παραμονή του ντέρμπι (του ελληνικού πρωταθλήματος) με τον Παναθηναϊκό, και τον Δημήτρη Αγραβάνη, που επανέκαμψε στον αγώνα με τον Πανιώνιο ύστερα από απουσία 357 ημερών!

Οι δυο παίκτες συμμετέχουν στην αποστολή των Πειραιωτών, η οποία αναχωρεί σήμερα με προορισμό το Κάουνας, ωστόσο η παρουσία του γάλλου φόργουορντ εξακολουθεί να παραμένει αμφίβολη.

Πριν από τους άνδρες του Ολυμπιακού, ρίχνονται στη μάχη οι γυναίκες, οι οποίες σήμερα στις 18.00 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα επιδιώξουν να πετύχουν την πρώτη νίκη τους, έπειτα από τέσσερις ήττες στην Ευρωλίγκα, με αντίπαλο τη λετονική ΤΤΤ Ρίγα (2-2).

– «Με το που δέχθηκα την πρόταση από το Περιστέρι μπήκα στο Internet, είδα τη βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος, εντυπωσιάστηκα από την αήττητη πορεία του Περιστερίου, είπα αμέσως το “ναι” και να ‘μαι εδώ» είπε ο Τζόρνταν Κάλαχαν, ο οποίος διαδέχθηκε τον τραυματία Κέιντρεν Κλαρκ και θα κάνει το ντεμπούτο του τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

– Ο Κολοσσός Ρόδου θα είναι ο πέμπτος ελληνικός σταθμός στην καριέρα του Σέρβου Σλάβεν Τσούπκοβιτς, μετά τα Τρίκαλα, τον Αρη, την Κύμη και τον Πανιώνιο. Ο τριαντάχρονος, ύψους 2μ.07 φόργουορντ, ο οποίος το 2007 στέφθηκε πρωταθλητής κόσμου στην κατηγορία των Εφήβων, θα ξαναβρεθεί στη δούλεψη του Κώστα Φλεβαράκη, τέσσερα χρόνια μετά τη συνεργασία τους στα Τρίκαλα.