Ο Σάββας Παντελίδης σχεδιάζει την επιχείρηση «Ατρόμητος», την επόμενη αποστολή του Αρη στη Σούπερ Λίγκα. Ο έλληνας τεχνικός ανέβασε από χθες τους ρυθμούς στην προπόνηση, στην προσπάθεια να έχει έτοιμους τους ποδοσφαιριστές για ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι.

Ο τεχνικός του Αρη έχει παρατηρήσει ότι στα τελευταία ματς δημιουργούνται μεν ευκαιρίες, αλλά δεν αξιοποιούνται. Μάλιστα, αυτός θεωρεί πως είναι ο βασικός λόγος που δεν πήρε τους τρεις βαθμούς στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Είναι φυσιολογικό λοιπόν να δίνει στις προπονήσεις ιδιαίτερη έμφαση στην εκμετάλλευση των τελικών προσπαθειών. Κι αυτό, παρά το γεγονός ότι ο Αρης έχει το έκτο καλύτερο ποσοστό ευστοχίας στο πρωτάθλημα (ύστερα από Παναιτωλικό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο, ΑΕΚ) έχοντας σημειώσει 15 γκολ σε 117 τελικές. Ενα θετικό στοιχείο είναι η επιστροφή του Χάμζα Γιουνές στα γκολ, καθώς ο τυνήσιος επιθετικός έχει σκοράρει στα δύο τελευταία ματς φτάνοντας συνολικά τα έξι.

Πρόβλημα (και) με Ντιγκινί

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει την Κυριακή στο Περιστέρι, δεν αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές. Ο Παντελίδης ξέρει ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στον Σόουζα, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο ισχίο και συνεχίζει τις θεραπείες, ενώ στη χθεσινή προπόνηση προέκυψε και θέμα με τον Νικολά Ντιγκινί. Ο 30χρονος γάλλος επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα και προληπτικά αποχώρησε από την προπόνηση.

Ο τεχνικός του Αρη δεν προτίθεται να αλλάξει την τετράδα στη μεσοεπιθετική γραμμή και φυσικά υπολογίζει τον Ντιγκινί μαζί με τους Γκαρσία, Γκάμα και Γιουνές.

Παράλληλα δεν πρόκειται να αλλάξει και το δίδυμο στα αμυντικά χαφ, καθώς ο Μπάσα με την καλή του απόδοση στο ματς με τον Παναθηναϊκό θα είναι και στο Περιστέρι δίπλα στον Σιώπη.

Η μοναδική αλλαγή που ενδεχομένως μπορεί να κάνει ο Παντελίδης είναι να επιστρέψει στο δεξί άκρο της άμυνας ο Μανώλης Τζανακάκης, αντί του Κωνσταντινίδη που αγωνίστηκε την Κυριακή. Στις υπόλοιπες θέσεις της άμυνας δεν αναμένονται αλλαγές.