Θέσεις εργασίας, διαφόρων ειδικοτήτων, για απασχόληση στο εξωτερικό προσφέρει το κέντρο ευρέσεως εργασίας Foris.

Σερβιτόροι, νοσηλευτές, μάγειροι, τεχνίτες διαφόρων ειδικοτήτων είναι μεταξύ άλλων οι θέσεις που προσφέρει το γραφείο σε όσους επιθυμούν να εργαστούν στο εξωτερικό.

Ειδικότερα, αναζητούνται σερβιτόροι από πολυτελή ξενοδοχεία στην Πάφο για μόνιμη απασχόληση. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν σχετική προϋπηρεσία και άριστη γνώση αγγλικών. Παρέχονται διαμονή, διατροφή και ασφάλεια.

– Ελαιοχρωματιστές, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, γυψοσανιδάδες, καλουπατζήδες, τεχνίτες σκεπών, ξυλουργοί, αλουμινάδες, τεχνίτες πατωμάτων από κατασκευαστικές εταιρείες στο Βέλγιο για μόνιμη απασχόληση. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, ενώ οι υποψήφιοι δεν πρέπει να είναι άνω των 50 ετών. Στους προσληφθέντες παρέχονται διαμονή αλλά και ρούχα εργασίας, ενώ θα λαμβάνουν μισθό 10 με 12 ευρώ καθαρά την ώρα.

– Νοσηλευτές με τετραετή φοίτηση ζητούνται από κλινικές στη Γερμανία.

Για την πρόσληψη στις συγκεκριμένες θέσεις θα συνεκτιμηθεί η γνώση γερμανικών επιπέδου Β2. Οσοι επιλεγούν θα λαμβάνουν μισθό 2.200 ευρώ με εξασφαλισμένη τη διαμονή και τη διατροφή τους.

– Μαγείρους αναζητούν εστιατόρια και ξενοδοχεία στην Κύπρο. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία έως 40 ετών και να διαθέτουν προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση.

Αποστολή βιογραφικών για όλες τις θέσεις, μαζί με φωτογραφία, στο e-mail: foris@foris.gr