Το χέρι του… θεού έσωσε τον Χολαργό από το σοκ της ανατροπής και κράτησε την πολύτιμη νίκη επί του Ηφαίστου Λήμνου (65-62).

Στον ρόλο του Μαραντόνα ο Ντάνι Αγκμπελέσε αλλά καθ’ όλα νόμιμος, καθώς πρόλαβε και έδιωξε κανονικά την μπάλα από τη στεφάνη στα τελευταία δευτερόλεπτα έπειτα από λέι απ του Ταϊρόν Μπρέιζελτον και με το σκορ στο 63-62 υπέρ των γηπεδούχων! Ετσι απέτρεψε το προβάδισμα στους νησιώτες με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς (20 π.) να είναι εύστοχος και στις δύο βολές στο φάουλ που υποχρεωτικά του έκαναν οι παίκτες του Ηφαίστου και να σφραγίζει τη νίκη του Χολαργού, που έπιασε τον αντίπαλό του στη βαθμολογία (με ρεκόρ 4-5).

Με καλάθι τού – εκ των κορυφαίων της ομάδας του Αρη Λυκογιάννη – Τζαβόντε Χόκινς (17 π.) ο Χολαργός έφτασε ακόμα και στο +16 (43-27 στο 22′) αλλά οι φιλοξενούμενοι ροκάνισαν τη διαφορά κυρίως με τον Μπρέιζελτον (16 π., 2 τρ., 6 ριμπ., 6 ασίστ), το πιο κρίσιμο καλάθι όμως απετράπη από τον Αγκμπελέσε.

– Το Σάββατο στην Πάτρα ο Προμηθέας με ηγέτη τον Μπράουν (14 π., 6 ριμπ.) προηγήθηκε 51-31 και τελικά επικράτησε του Αρη 71-61, που πλέον είναι υπό μεγάλη πίεση.