Η ΑΕΚ μπορεί να έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και το σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα, ωστόσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης το αντιμετωπίζει υπό διαφορετικό πρίσμα. Ο έλληνας τεχνικός δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δει τους παίκτες του να χαλαρώνουν και επέλεξε στην αποστολή για τον αγώνα όλους τους διαθέσιμους Κιτρινόμαυρους.

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι του Βόλου έμειναν μόνο οι τραυματίες Μπακάκης, Μάνταλος, Αλεφ, Οικονόμου και Γιακουμάκης, που αναγκαστικά παραμένουν στην Αθήνα. Ολοι οι υπόλοιποι είναι σε ρυθμούς αγώνα, με τον Ουζουνίδη να κρατά στην… τσίτα τους ποδοσφαιριστές του, ενόψει και του ματς με τον Λεβαδειακό που ακολουθεί για το πρωτάθλημα.

Η αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Βόλο αποτελείται από τους: Τσιντώτα, Γιαννίκογλου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνα, Γιαννούτσο, Αλμπάνη, Κλωναρίδη, Μπάμπη, Μοράν, Μπότο, Γιούση, Λιβάγια, Γιαννιώτα, Πόνσε και Μπογέ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το σχήμα που θα παρατάξει ο έλληνας τεχνικός, κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Τσιντώτας, στην άμυνα οι Γκάλο, Σβάρνας, Τσόσιτς, Γιαννούτσος, στο κέντρο οι Μοράν, Μπάμπης, στα άκρα οι Γιαννιώτας, Αλμπάνης, σε ρόλο επιτελικού ο Μπογέ και στην κορυφή ο Λιβάγια.

Στήριξη σε Λυμπερόπουλο

Μπορεί τις τελευταίες μέρες να αναπτύχθηκαν σενάρια που να ήθελαν τον Νίκο Λυμπερόπουλο να βρίσκεται υπό καθεστώς κρίσης και στην ΑΕΚ να υπάρχουν σκέψεις για την παρουσία του στην ομάδα, όμως από μεριάς Ενωσης τα παραπάνω διαψεύστηκαν κατηγορηματικά. Η ΑΕΚ ξεκαθάρισε πως ο Λυμπερόπουλος χαίρει της στήριξης της ομάδας και δεν τίθεται οποιοδήποτε ζήτημα σχετικά με την παραμονή του στον Δικέφαλο.

«Ο Νίκος Λυμπερόπουλος είναι ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, εννοείται ότι εξακολουθεί να υπηρετεί την ομάδα από αυτό το πόστο και απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης της διοίκησης», ανέφεραν χαρακτηριστικά από την ΑΕΚ, τελειώνοντας έτσι τα όποια σενάρια κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες μέρες επί του συγκεκριμένου θέματος.