Την ώρα που τα σενάρια μεταγραφολογίας για τον Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς φουντώνουν (στην προσπάθεια απόκτησής του φαίνεται να μπαίνει και η Μπορντό που προσφέρει 8 εκατ. ευρώ) όσο πλησιάζουμε στην πρώτη μέρα του νέου χρόνου όπου αρχίζει επίσημα η χειμερινή μεταγραφική περίοδος, στον ΠΑΟΚ έχουν πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούν.

Οπως ο Πόντους Βέρνμπλουμ, στον οποίο εύχονται ταχεία ανάρρωση μετά τη χθεσινή επέμβαση από τον γιατρό της ομάδας Μανώλη Παπακώστα και ετοιμάζονται να κλείσουν σήμερα (17.15, Novasports 1) τις εκκρεμότητες του ομίλου τους στο Κύπελλο με τον αγώνα κόντρα στον Αήττητο στα Σπάτα.

Στον σουηδό άσο έγινε συρραφή του τένοντα και ενίσχυση με ειδικό ράμμα και με αυτομόσχευμα τένοντα. Αρχίζει αμέσως ήπια κινησιοθεραπεία και μετά την αφαίρεση των ραμμάτων (σε 10-12 μέρες) πιο εντατική φυσικοθεραπεία και για τις επόμενες περίπου έξι εβδομάδες θα κινείται με ειδική μπότα.

Η παρηγοριά του χθες στο νοσοκομείο ήταν η οικογένειά του, η γυναίκα του και τα παιδιά του.

Παρά το γεγονός ότι θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από τον Αρη που παίζει στον Εργοτέλη (και οι δύο ομάδες είναι πρώτες με 4 β. και τέρματα 3-2) για την πρωτιά του ομίλου, ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με πολλές αλλαγές το απόγευμα στα Σπάτα.

Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής από τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι οι Πασχαλάκης, Μάτος, Ελ Καντουρί, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Βιεϊρίνια, Πέλκας και Βέρνμπλουμ, ενώ σε αυτήν επέστρεψαν οι Χατσερίδης, Γλύκος, Μαλεζάς και Καρέλης, με τους Λύρατζη και Τσιγγάρα να τους πλαισιώνουν.