Το ιδανικό φινάλε της χρονιάς (που ήταν από τις καλύτερες στην ιστορία του) για τον ΠΑΟΚ στα Σπάτα, ουσιαστικά μεταθέτει τα σπουδαιότερα για το 2019 όπου ο Δικέφαλος του Βορρά θα μπει φουριόζος διεκδικώντας όχι μόνο το τρίτο πρωτάθλημα της ιστορίας του, αλλά και το πρώτο νταμπλ! Χθες στα Σπάτα ήθελε καλύτερο σκορ από τον ισόβαθμό του Αρη για να πάρει την πρωτιά στον όμιλό τους, αλλά αυτό κρίθηκε πολύ νωρίς καθώς οι Κίτρινοι έχαναν με 3-0 στην Κρήτη από τον Εργοτέλη (ο οποίος κράτησε τελικά τη νίκη-πρόκριση με 3-2 στους 16). Το φινάλε της ημέρας ήταν ονειρικό για τους φίλους των κυπελλούχων, που είδαν την ώρα που η ομάδα τους επικρατούσε άνετα (6-0) του Αήττητου τον «αιώνιο» αντίπαλο να αποχαιρετά τη διοργάνωση. Ο Νίκος Καρέλης άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου φωνάζοντας «παρών» με δύο γκολ (16′ και 75′), τα οποία χαρακτήρισε πολύ σημαντικά για τον ίδιο, ενώ ο Λουτσέσκου στο δεύτερο ημίχρονο έβαλε τον Πρίγιοβιτς στον αγώνα. «Εχει επαγγελματική νοοτροπία και είναι εκ των κορυφαίων στον κόσμο» είπε ο ρουμάνος τεχνικός. Που είδε τον Σέρβο μέσα σε 22 λεπτά να πετυχαίνει χατ τρικ (62′, 84′, 85′) φτάνοντας τα 35 γκολ με τον ΠΑΟΚ φέτος και να είναι σε μια ξεχωριστή λίστα με τους κορυφαίους, μαζί με ποδοσφαιριστές-θρύλους όπως  ο Μέσι (47 γκολ), ο Κριστιάνο Ρονάλντο (40 γκολ), ο Λεβαντόφσκι (38 γκολ) και ο Σαλάχ (37 γκολ).

Γκολ πέτυχε και ο Κάνιας (26′) κόντρα στον Αήττητο, που είχε άλλα θέματα καθώς δύο ώρες πριν από τον αγώνα παραιτήθηκε ο προπονητής του Απόστολος Χαραλαμπίδης επειδή δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η μεταβίβαση στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, ενώ δεν αγωνίστηκε και ο Μαρουκάκης.

Αήττητος Σπάτων: Κοκκαλάς, Σπυρόπουλος, Κολλαράς (46′ Λάμπρου), Ηρακλής, Σταματάκης, Βούκοβιτς (61′ Κοκκόρης), Κασνέτσης, Χατζηιωαννίδης, Γροντής, Μάγκας (58′ Κατσέρης), Καλογέρης.

ΠΑΟΚ: Ρέι, Κρέσπο (67′ Λύρατζης), Χατσερίδης, Μαλεζάς, Τόσκα, Κάνιας, Μπίσεσβαρ (64′ Μπαλογιάννης), Λημνιός, Καρέλης, Ουάρντα, Ακπόμ (46′ Πρίγιοβιτς).