Αποφοίτους πολυτεχνικών σχολών ή κατόχους μεταπτυχιακών σπουδών αναζητεί η Vodafone μέσω του προγράμματος Vodafone Discover.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να εργαστούν με διαφορετικούς ανθρώπους και να γίνουν μέλη μιας μεγάλης ομάδας, αποκομίζοντας πολύτιμη εμπειρία.

Ταυτόχρονα θα έχουν υποστήριξη και καθοδήγηση αναπτύσσοντας τις ικανότητες και δεξιότητές τους.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, όσοι συμμετέχουν σε αυτό θα εργάζονται στα κεντρικά γραφεία στο Χαλάνδρι ή σε κάποιο από τα υπόλοιπα κτίρια της εταιρείας στην Αττική. Τους πρώτους δύο μήνες όσοι εργαστούν θα μάθουν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας, τους επόμενους πέντε μήνες θα γνωρίσουν τα διαφορετικά τμήματά της, ενώ στη συνέχεια θα αναλάβουν δύο project διάρκειας πέντε μηνών το καθένα.

Τέλος, τον δεύτερο χρόνο της απασχόλησής τους θα κληθούν να αναλάβουν συγκεκριμένο ρόλο σε κάποια από τις διευθύνσεις της εταιρείας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους και να λάβουν σχετική πρόσκληση για Digital Interview & Tests στη διεύθυνση: https://vodafone.taleo.net/careersection/5/jobdetail.ftl?job=DIS2019GREECE&lang=en&sns_id=mailto#.W-7iBSYwvbc.mailto.

Η τελική φάση περιλαμβάνει αξιολόγηση (Assessment Center) και συνέντευξη στα κεντρικά γραφεία στο Χαλάνδρι.